Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan magyaráznád el egy 6...

Hogyan magyaráznád el egy 6 évesnek, hogy mi az az óvszer?

Figyelt kérdés
Konkrétan mit mondanál neki, ha mondjuk a boltban, vagy otthon a fiókban véletlenül meglátja, és megkérdezi, mi az.
2022. okt. 3. 13:04
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
62%
A tampon téma szerintem teljesrn más. Nálunk az elejétől teljesen megszokott dolog volt. De ezt a kukit a nuniba tesszüket, biztos h nem feszegetném egyenlőre.
2022. okt. 3. 14:58
 12/21 anonim ***** válasza:
83%

#10 Akkora marhaságokat hordtál itt össze hogy az már fáj.

Egy 3 éves forma gyereknek ilyenkor doszt elég lett volna a legprimitívebb válasz is.

Attól h a gyerekek nagy részét nem érdekli a téma ennyire mélyen, mint a tiédet, miért hiszed h tabuként lenne kezelve? Lehet a tiéd épp látott valamit azért érdekelte

Na meg 6 évesnek külön felhívni erre a figyelmét?

Minek?!

2022. okt. 3. 15:07
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
12 ! Ezek ilyen perverz válaszolók. Minden ilyen kérdésnél van ilyen válasz is.
2022. okt. 3. 15:39
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Jesszus.

Mondjuk reméltem is h csak valami kretén 🥴

2022. okt. 3. 16:07
 15/21 anonim ***** válasza:
25%

12es, nem, nem a kukit, hanem a bácsik fütyijét. Úgy kell lejönnie, hogy az egészen más, mint ami gyerekeknél van, nem szabad, hogy magára értse, kukit nem teszünk sehova, kisfiúk semmit sehova. Csak felnőttek a sajátjukat. Ezért próbáltam kihangsúlyozni.

Nem perverz válaszolók, hanem nem prűdek, ebben nincs semmi szégyellnivaló, ő akkor sem csinálhatja, ha tud róla, viszont ha tud róla, akkor nem védtelen, és nem fogja meglepni, ha megjön neki, meg ilyesmi.. meg úgy alapból, ha ebben nő fel, nem lesz tabu erről beszélnie. Senki máshoz nem tud fordulni bizalommal, csak a szüleihez, muszáj, hogy ne legyen köztetek kínos, kerülendő téma egy teljesen természetes dolog.

Egyébként, ha nem kevered ide a menstruációt(amivel szerintem amúgy semmi gáz nincs, nekem különösebben nem fáj, és rövid ideig tart), akkor te mit mondasz, miért vérzel? De úgy tényleg érdekel, ha a tiéd nem tud semmit a szaporodásról, mit gondol, mi az a menstruáció, ha elvileg elmondtad neki? Vagy a tiéd nem "miért?"ezett rá a nénik néha véreznek pár napig a nunijukból szövegre? Nem kérdezte, hogy ő is fog-e, és ha igen, mikor, meg ilyenek?

Az enyémet kicsit "megrázta", de csak mert fájdalmat társít a vérzéshez, és nem nagyon akar fájdalmat érezni, pláne nem vérhez hozzáérni majd:) Remélem pár éven belül kitalálnak valamit erre neki, szerintem későnérő lesz, ahogy én is voltam.

2022. okt. 3. 16:13
 16/21 anonim ***** válasza:
85%

Nem megyek bele ebbe a játékba, mert nyilván valóan nem vagy százas ha te egy 3-6 évesnek a szaporodást magyarázod, anbak minden részletére kitérve.

Szerintem nincs gyereked, de még csak közelről sem láttál. Különben tudnád h a "miért" ekre egy teljesen egyszerű válasszal lehet reagálni. Nem belebocsátkozva abba h ki mit hova tesz. És h az milyen jó, de neked nem szabad!

2022. okt. 3. 16:20
 17/21 anonim ***** válasza:
64%
Mellesleg az ilyen degenerált szülők gyerekei szokták a kislányokat zaklatni a babaház mögött az oviban
2022. okt. 3. 16:24
 18/21 anonim ***** válasza:
51%

Dehogy, az ilyen szülők gyerekei azok, akik tudják, hogy nem nyúlhatnak hozzájuk, és azt is, hogy miért nem! Akinek nem mondanak semmit, mert tabu van rajta, az kíváncsi, és próbálja a kortársaitól megtudni a dolgokat. A sok tájékozatlan gyerek meg lazán mutogatja magát. Elég megnézni, mikor átöltöznek, az enyém pl már oviban elfordult a fal felé, hogy ne nézzék, vagy behúzta a függönyt pisilésnél. Suliban is, aki képben van, azzal van elfoglalva, hogy takarja magát, aki nincs, az lesi a többit, hogy képben legyen ;)

Nem hiszem el, hogy ilyen emberek is felnőttek, és normális szexuális életet élnek, véletlen se ejtsenek ki semmit a szájukon a hatalmas taburól, mert még megrontja a gyerekeket a tudás.. Nyilván én sem mentem bele orális meg mindenféle élvezeti részekbe, amibe majd később kell, a gyerekben sem merült fel ilyesmi, de a tények, alapok azért megvannak, és kellenek is a szabályok helyes felállításához. Ovisnak ismernie kell a testét, tudnia miben más a másétól, és azt is, hogy miért más, hogyan keletkeznek az emberek. 6 éves kortól hogy milyen változások kezdenek végbemenni a testében és miért, 10 éves kortól meg kb mindent, 14 körül meg már tényleg mindent az extrém részekről is, mert egyszercsak megdicséri valaki a lábát a metrón, és így kezd vele beszélgetésbe, hogy szép a cipője, és jól áll a lábán, egyből le kellene neki esnie, hogy lábfétises és ez is szexuális beszélgetés, nem pedig csak furcsa a pasi és esetleg a lányának venne cipőt, vagy a jóízlését dicséri.

Szépen fokozatosan kell, és ebbe az ovis kor is beletartozik.

2022. okt. 3. 16:54
 19/21 anonim ***** válasza:

8-as: az ilyen "két felőtt SZERELMES egymásba" és csak akkor lesz a baba felvilágosítás miatt esnek a tinik teherbe. "dehát én nem voltam szerelmes belé, csak szexeltünk és bumm terhes lettem".

Kérdező: bármit is mondasz a gyereknek, könyörgöm biológialag korrekt legyen. Nyilván a szint 6 évesnek való legyen, de ne hazudj, ne csúsztass és ne nézd hülyének a gyereked.

2022. okt. 3. 20:05
 20/21 A kérdező kommentje:

Hasonloan gondolom, mint a 18-as (meg a tobbi, amit irt). Jo, en nem mentem bele a reszletekbe ennyire, ezert is vagyok meglove, es mert elore akarok gondolkodni, hogy ne alljak hulyen, ha a gyerek kerdez, de ne is keruljon amugy ciki helyzetbe mondjuk a suliban, mert tul sokat mond (ennyi az aggalyom a 18-as tanacsaival kapcsolatban, nekem nem tunik gyerekmolesztalo pedofil nem tudom minek, vannak itt iszonyatfura barmok, pl. egy szoptatos fetises volt vagy fel eve kb., de ezeket en spec ki szoktam szurni). Na mindegy.

Koszonoma tippeket, mi eddig ugy oldottuk meg, hogy azt a francia emberi testes rajzfilmet neztuk, meg van a szaporodasrol egy 3d-s animacio videon, illetve otthonszulos videokat is neztunk egyutt, mikor a tesoja szuletesere keszultunk, de ugye ezek egyike sem azt mutatja be, hogy hogy kerultek a ferfi sejtjei a nobe. Ezekert a videokert egyebkent nagyon odavolt, de o mondjuk a vervetelt is amulva nezte 3 eves koraban, es megkoszonte utana az orvosnak (ugy irtam le neki, mint valami nagyon erdekes dolgot). Szoval alapvetoen nalunk sincsenek tabuk, az intimkelyhemrol is tudja, hogy az mi, es azt is, hogy amikor anya verzik, az azt jelenti, hogy nincs kisbaba. Csak ezzel az eggyel advanced-ebb szinttel vagyok bajban.

2022. okt. 3. 21:03
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!