Anyukák! "Túlélési" praktikák kevés alvás ellen?
1 éves múlt a Fiam! Nem alussza át az éjszakát csak hetente egyszer-kétszer (nem tudom mi alapján dönti el, hogy melyiket 🤷🏼♀️😅). Születésétől kezdve alvás közben is fel-fel sír, de nem ébred fel minden alkalommal, én bezzeg igen. Azokon az éjszakákon, amikor alszik, én felébredek, mert furcsa, hogy Ő nem, úgyhogy megnézem miért...🙄😅
Szóval úgy éltem és élem át ezt az időszakot, hogy mindig lefekszem legalább pihenni, ha Ő alszik...
19
Ez úgy hülyeség ahogy van, vagy akkor nálam nem működnek az ösztönök, és innentől fogva senki se veheti biztosra, hogy nála igen. Én elbóbiskoltam szoptatás közben, és olyat álmodtam, hogy valami van a babámmal, és pont fejbe vágtam szegényt emiatt, ahogy hadonásztam álmomban, szerencsére nem volt súlyos a dolog, de onnantól fogva inkább betoltam egy raklap csokit éjjelente, mint hogy mégegyszer megismétlődjön, hogy elalszom. Nem érdekel, hány kiló jött fel, utána lement. Következő gyereknél kávét is fogok inni, ha nem éjszaka van, és napi egy szoptatást ki fogok hagyni, megkérem a férjem, hogy intézze el, tápszerrel vagy lefejt tejjel. Így talán tudok majd aludni 5-6 órát összefüggően, nekem az már elég. Remélem ettől még nem áll el a tejem.
Jelenleg végre jól alszik a babám, én meg nem bírok elaludni most meg, mikor lehetne. 😭
Reggel meg szoptatás közben aludtam el, de úgy riadtam fel, mintha szívrohamot tudnék kapni, kegyetlen rosszul lettem.😭😔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!