Lilien névről mit gondoltok?
Elmegy, kicsit túl idegenes csengésű nekem. A Liliána változata jobban tetszik, kicsit magyarítottabbnak érzem.
A listáról még a Natália is jó, és nem tucatnév.
Az Anna, Hanna, Szofia hármasról: mostanában rengetegen adják őket. Ha ez nem zavar, akkor rendben vannak, bár nekem az utolsó a Szófia változatban szebb.
Hogy kinek melyik név szépen csengő, az egyéni, írok egy pár hosszabb nevet, ami éppen eszembe jut. Evelin, Emília, Roxána, Olivia, Ottília, Melinda, Zsuzsanna, Izabella, Brigitta, Fruzsina, Lukrécia, Franciska, Violetta, Hajnalka, Daniella, Teodóra
Nem rossz, de borzalmasan tömegnév.
Liliána formában nőiesebb, legalábbis egy 30-35 éves nőnek jobban áll a Liliána, mint a Lilien.
Anna,Hanna kb.10 éve az nébadási listák 1. és 2.helyén váltják egymást és ahhoz képest nem olyan szép nevek, nem értem mi ez a felhajtás körülöttük. Az Anna ráadásul öreges is, mindegy hány gyerek kapja, hangzásra öreges. A Hanna meg olyan semmilyen, személytelen.
Szofia/Szófia, jó.
Natália jó és nem is olyan gyakori mint a fentebbi.
Hosszabb nevek:
Rebeka,
Emlília,
Karina
, Norina,
Vivien (hasonlít a Lilienhez de ma már nem olyan gyakori),
Amina,
Lizett,
Szonja,
Abigél
Csenge
Diána
Evolett
Galina
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!