A Lilien Róza szerintetek szép név választás e ?
Figyelt kérdés
2020. júl. 7. 15:00
1/21 anonim válasza:
A Lilien nagyon szép, nekünk is a listán volt.
De nekem a Róza nem tetszik, ezáltal a párosítás sem.
Sajnálom!
2/21 anonim válasza:
Nekem a Lilien nagyon nem tetszik, Róza gyönyörű. Viszont a modernebb és hagyományosabb név nem megy együtt. Inkább Lilla Róza
3/21 anonim válasza:
Finomkodónak találom. Ilyen tipikus "szépkislány név". Ehhez képzelj el egy vasakkal kivert, tetkós nőt, nagy hanggal :D Nyilván nem. A név kötelez.
4/21 anonim válasza:
Külföldön a Lily-Rose gyakori név.
Lili Róza szebb lenne, mint a Lilien Róza.
Nekem személyes kedvencem Lilla Róza, komolyabb hangzású név, és lehet Lilinek becézni. De a férjem nem volt tőle annyira elragadtattva.
5/21 anonim válasza:
Szerintem a Róza nagyon csúnya, tipikus öregasszony- és banyanév.
6/21 anonim válasza:
A Lilien nagyon tucat ráadásul mindig egy plázacica jut róla eszembe szerintem nagyon csúnya, nem illik a Rózához.
8/21 anonim válasza:
A Lilien lágy, a Róza meg erős. Nem illik a kettő össze.
9/21 anonim válasza:
Én inkább egy Lilien Dórát jobban el tudnék képzelni.🤷🏼♀️
Lágyabb a hangzása, de mégis hasonlít.
10/21 anonim válasza:
Iszonyat erőltetett, ráadásul te vagy a 100. aki felteszi ezt a kérdést, nem egyedi ötlet. Alig várom, hogy valami celeb az Özséb nevet adja a gyerekének, a sok Rozika mellett nem lesz kirívó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!