Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A Lilien Róza szerintetek...

A Lilien Róza szerintetek szép név választás e ?

Figyelt kérdés
2020. júl. 7. 15:00
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
33%
Külön és együtt is csúnyák
2020. júl. 7. 17:58
 12/21 anonim ***** válasza:
34%
Engem lepontoznak, aki ad egy ötletet (a Lilien Dórát), azt meg nem aki annyira paraszt, hogy egyszerűen azt mondja, hogy csúnya, ronda név/nevek😩vicc
2020. júl. 7. 18:23
 13/21 anonim ***** válasza:
19%
Csúf nevek.
2020. júl. 7. 18:32
 14/21 anonim ***** válasza:
80%
Nekem tetszik ez a “Lily Rose” névpàrosítás, mondjuk nem adnám a gyerekemnek mert nem vagyok két név párti és úgy làtom, most elég gyakori lett mindkét név, meg így egyben is, de azon kívül ez a párosítás nagyon szép. Viszont nekem a Liliennel nem passzol, teljesen elrontja a név dallamosságát. Lili Róza vagy Lilla Róza sokkl jobb.
2020. júl. 7. 18:52
 15/21 anonim ***** válasza:
39%
Lilien Dóra szerintem is jobban cseng.
2020. júl. 7. 18:57
 16/21 anonim ***** válasza:
26%
Ha regényt írsz, akkor a 19.századi gróf kisasszony nevének nagyon jó.
2020. júl. 7. 20:33
 17/21 anonim ***** válasza:
61%
12-es! Akkor olvasd el még egyszer a kérdést és értelmezd! “A Lilien Róza szerintetek szép névválasztás-e?” Vagyis, erre a kérdésre az “igen, nagyon szép” és a “szörnyű” egyaránt hasznos válasz, mivel szubjektív véleményünket kérte a kérdező. Az viszont nem volt kérdés, kérés, hogy alternatívákat írjunk. Magyarán nem vicc, hanem egyesek értik, hogy itt nem like/dislike gomb van, hanem hasznos/nem hasznos. Az, hogy szerinted milyen más nevek szépek, nem volt kérdés.
2020. júl. 7. 21:15
 18/21 anonim ***** válasza:
44%

Szerintem nem rossz.

Egyébként pont ezért nem élnék soha Magyarországon többet. Hiába keresnék ott is jól. Elég beleolvasni néhány fórumba és látni mennyi primitív bunkó van. Ráadásul ezek gyereket vállaltak vagy fognak vállalni.

2020. júl. 8. 07:31
 19/21 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok Köszönöm mindenkinek a saját vélenényét sokan irtátok a Lilien Dóra nevét az én neven Dóra igy nem szeretném oda adni neki nem azért mert nem szép hanem ha entmar majd nem leszek a földön ne gondoljon szomorkodjon stb... mindenegyes név leirásakor hogy (anyukám neve is Dóra volt) :) szép napot kívánok
2020. júl. 8. 09:26
 20/21 anonim ***** válasza:
A Lilien egyáltalán nem tetszik nekem, a Róza annál inkább.
2020. júl. 8. 18:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!