A gyerekek karácsonyi ajándékát mikor szerzitek be?
Figyelt kérdés
Egy fejlesztő társasjátékon és fejlesztő mesés könyveken dolgozunk, kicsi cég, egy másik anyukával csináljuk ketten, és az ütemezés miatt kérdezem.2022. szept. 21. 15:39
11/21 anonim válasza:
December közepétől. De ha valami úja terveztek azzal már elkéstetek. Az, hogy azt meg is akarják venni, több hónap marketing kampány kell.
12/21 anonim válasza:
Ha a terv, hogy a ti cuccotokat vegyék meg karácsonyra, akkor szerintem már el vagytok késve. Az ember ritkán vesz teljesen ismeretlen dolgot ajándékba, hiszen biztosra akar menni, hogy örömet okoz. Ha nincs semmi tapasztalat a játékról, egy ismerőse sem mesélt róla, nincs vélemény a neten, akkor kicsi az esély, hogy erre esik a választás.
13/21 anonim válasza:
Decemberben, én nem tudok hónapokra előre vásárolni, addig még a gyerek is 6x meggondolja magát h mit szeretne
14/21 anonim válasza:
Addig 200x megváltozik h mit szeretne uh nem sokkal ünnep előtt
15/21 anonim válasza:
Októberben, de ha valamit kigondolok, akkor előbb is. Szeretek időben gondoskodni róla, decemberben már nem szeretek ezen töprengni.
16/21 anonim válasza:
December elején
Esetleg november végén
17/21 anonim válasza:
Én már megveszem, ha látok valami jót.
18/21 anonim válasza:
november december szeptember de idén tavaszal nyár elejėn megvetem kedvenc dolgåt legot 40%kedvezmėnyel de még lehet veszek neki valamit ha meglátom vagy tetszik neki valami .
19/21 anonim válasza:
Szeptembertől decemberig bármikor, ha látok valami jót. A magam részéről szándékoltan fejlesztő dolgot soha nem veszek karácsonyra, nem tudom, más is így van-e vele.
20/21 anonim válasza:
Mindig előre tervezek, november elejére megvagyok. De inkább október közepe
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!