Mennyire zavarna titeket ha a férjetek ezt csinálná munka után?
Figyelt kérdés
Van egy lassan 2 és fél éves gyerekünk de már régóta azt csinálja munka után vagy hétvégén is mikor nem dolgozik hogy megnézi a gyermekünket aztán leül sörözni, telefonozni. Sokszor van úgy hogy ha épp dolgozik az apukája és anyósom van csak itthon lemegy hozzá és elkezd sörözni telefonozni de legfőképpen kibeszélnek. Én meg sokszor fennt ragadok a gyerekkel mert itt akar játszani de esze ágában sincs feljönni kicsit foglalkozni vele. Ha meg épp hétvégén úgy adódik hogy anyósom is itthon van aposom meg dolgozik akkor meg egész délelőtt lennt van az anyjával és nyugodtan kibeszélnek. Nem baj ha ő leül sörözni telefonozni nem szól rá hogy jöjjön fel hozzánk. Mindig beszól ha nem megyek le segíteni neki pl főzni vagy bármiben de ha megy a sütő nem akarja h a gyerek ott legyen. Gyerek nélkül meg nyilván nem tudok lemenni mert férjem nem lesz el vele egész délelőtt. Ne hárítsam másra se a férjemre se másra a felelősséget a gyerekkel kapcsolatban ha bármi történik vele nyűgös stb mert én vagyok vele itthon 0-24 ben. Sokszor van vitánk mostanában a férjemmel ha merek neki szólni ezek miatt mert h ő fáradt dolgozik, ne nyúzza a gyerek ne neki kelljen utána futni. Viszont ha bármi rossz történik vele mindenért én vagyok a hibás ha hisztizik, ha a kakival küzdünk napokig és felcsípi a fenekét a sok erőlkodes, ha nem alszik el időben stb. Múltkor egyszer megvédett hogy ugyanúgy kremezem a gyerek fenekét mint ahogy mutatta erre jó jó kisfiam nem kell megvédeni azért. Amúgy nem nagyon szokott kiállni mellettem sajnos. A ti férjetek is nyugodtan leül munka után vagy hétvégén?2022. szept. 21. 14:26
11/15 anonim válasza:
"Sajnos nehéz így már lépnem hogy van egy gyerekünk"
Persze, milyen egyszerű a gyerekkel takarózni. A normális anyák épp a gyerek érdekében lépnek ki az ilyen kapcsolatból.
12/15 anonim válasza:
De te semmit, SEMMIT nem csinálsz. Mit vagy hajlandó tenni, kérdező? Segíts már nekünk, légyszi, mert szerintem itt már sokan megsajnáltak, ahogy két eve vergődsz itt nekünk, de semmit nem lehet neked mondani, amit meg is fogadnál. Mit vagy hajlandó megtenni? Bölcsibe kellene beadnod, dolgozni elmenni, és összeszedni egy kaucióra a pénzt. Ezt hajlandó vagy megcsinálni?
13/15 anonim válasza:
Cselekedni nem akar, csak időnként kipanaszkodnia magát, szidni a férjét, az anyósát, és idegenektől is ezt várja itt GYIK-en. Tanácsok neki nem kellenek, hisz nem akar változtatni.
Talán azt kéne mondanunk: biztos majd megváltozik a férje, főleg, ha még 2 gyereket szül neki.
14/15 anonim válasza:
#2 igaza van bocsánat. :(
Beszélgess el a ferjeddel , de szerintem nem sok változást fogsz elérni, attól is függ hogy mióta tart ez az állapot. Sok sikert 👍👋
15/15 anonim válasza:
#13. Nekem már gyanús, hogy belső troll kérdés, mert erre a témára ugye záporoznak a válaszok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!