Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyire zavarna titeket ha a...

Mennyire zavarna titeket ha a férjetek ezt csinálná munka után?

Figyelt kérdés
Van egy lassan 2 és fél éves gyerekünk de már régóta azt csinálja munka után vagy hétvégén is mikor nem dolgozik hogy megnézi a gyermekünket aztán leül sörözni, telefonozni. Sokszor van úgy hogy ha épp dolgozik az apukája és anyósom van csak itthon lemegy hozzá és elkezd sörözni telefonozni de legfőképpen kibeszélnek. Én meg sokszor fennt ragadok a gyerekkel mert itt akar játszani de esze ágában sincs feljönni kicsit foglalkozni vele. Ha meg épp hétvégén úgy adódik hogy anyósom is itthon van aposom meg dolgozik akkor meg egész délelőtt lennt van az anyjával és nyugodtan kibeszélnek. Nem baj ha ő leül sörözni telefonozni nem szól rá hogy jöjjön fel hozzánk. Mindig beszól ha nem megyek le segíteni neki pl főzni vagy bármiben de ha megy a sütő nem akarja h a gyerek ott legyen. Gyerek nélkül meg nyilván nem tudok lemenni mert férjem nem lesz el vele egész délelőtt. Ne hárítsam másra se a férjemre se másra a felelősséget a gyerekkel kapcsolatban ha bármi történik vele nyűgös stb mert én vagyok vele itthon 0-24 ben. Sokszor van vitánk mostanában a férjemmel ha merek neki szólni ezek miatt mert h ő fáradt dolgozik, ne nyúzza a gyerek ne neki kelljen utána futni. Viszont ha bármi rossz történik vele mindenért én vagyok a hibás ha hisztizik, ha a kakival küzdünk napokig és felcsípi a fenekét a sok erőlkodes, ha nem alszik el időben stb. Múltkor egyszer megvédett hogy ugyanúgy kremezem a gyerek fenekét mint ahogy mutatta erre jó jó kisfiam nem kell megvédeni azért. Amúgy nem nagyon szokott kiállni mellettem sajnos. A ti férjetek is nyugodtan leül munka után vagy hétvégén?
2022. szept. 21. 14:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
95%
Megint te?
2022. szept. 21. 14:30
 2/15 anonim ***** válasza:
97%
Leül igen, de foglalkozik a gyerekünkel is. Mondjuk mi nem az anyjáéknál lakunk, hanem van saját felnőtt életünk. Őszintén sajnállak, de nekem úgy tűnik hogy házi cselédnek meg tenyészkancának kellettél.
2022. szept. 21. 14:32
 3/15 anonim ***** válasza:
93%
Nem kellett volna anyós nyakára megszülni a gyereket. Bár a férjed is ugyanilyen bunkó, annak se szültem volna.
2022. szept. 21. 14:34
 4/15 anonim ***** válasza:
92%
Jaaa, ez megint a 6 hetes gyerek mellől wellnessezni menekülő nő. A férjed megutált, az anyósod régóta utál, ezerszer leírtuk már, mit csinálj, nem csinálsz soha semmit, szóval megérdemled a sorsodat. Most se fogsz semmit csinálni, semmi értelme neked tanácsot adni.
2022. szept. 21. 14:40
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Az összes kérdésedből süt az, hogy a férjed anyuci pici fia,aki nem tudott levalni a szüleiről. Komolyan így akarod a gyerekedet felnevelni? Költözzetek el jó messzire anyós pajtástól,ha a férjed nem hajlandó, akkor költözz haza a szüleidhez. Itt csak cseléd lehetsz nem a gyereked anyja. Anyósod akarja nevelni, Te csak megszülted.
2022. szept. 21. 14:45
 6/15 anonim ***** válasza:
96%
Egy ilyen pöcs nem lenne a férjem, bocs. Na meg anyóshoz se szültem volna. Még úgy se, hogy egyébként abszolút jól kijövünk.
2022. szept. 21. 14:45
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Na,így kezdődött az én válásom története... Munka után csak a sör és a telefon nyomkodása volt. Hétvégén már reggel 9kor nyitotta az első sört...ez idővel csak rosszabb lesz.
2022. szept. 21. 14:51
 8/15 A kérdező kommentje:
Sajnos nehéz így már lépnem hogy van egy gyerekünk
2022. szept. 21. 15:32
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

7-es vagyok. Tudom, hogy nehéz, én is nagyon sokáig húztam. Majdnem 4 éves volt a gyerek. Mi is anyósékkal laktunk, a nagymamamám tudott befogadni minket, mert volt egy üres szobája. Aztán 3 év kellett ahhoz, hogy talpra álljak. Albérletbe költöztem a lányommal, megismerkedtem a mostani férjemmel, együtt tudtunk lakást venni, és úton van a közös gyermekünk.

Csak azért írtam ezt le, mert senkinek nem egyszerű ezt a lépést megtenni, de nekem életem legjobb döntése volt, és mai fejjel bánom, hogy nem előbb tettem meg.

2022. szept. 21. 15:42
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Az én férjem felnőtt ember, tehát nem lakik a szüleivel, nem is vállaltunk valamelyik nagyszülő nyakára gyereket.

A tetőtérben, de anyósékkal egy fedél alatt élés nem független élet.

2022. szept. 21. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!