Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha utálom anyost érzi a gyerek ?

Ha utálom anyost érzi a gyerek ?

Figyelt kérdés
Nem mutatom és nem is mondom, de tény hogy feszültebb vagyok miután itt van/volt. 2 éves gyerek megérzi?

2022. szept. 11. 14:03
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
95%

Micsoda boszorkányt fogtál ki! A nagyobb baj az, hogy a párod nem áll melléd.

Tudom, hogy ez nem nagy vigasz, én is ebben a cipőben járok.

2022. szept. 11. 16:10
 12/21 anonim ***** válasza:
93%
Szépen megmondod neki, hogy ne jöjjön. Ha mégis jön, nem kell beengedni.
2022. szept. 11. 16:22
 13/21 anonim ***** válasza:
76%
Ha a férjed nem áll ki melletted, akkor el kell válni. Épeszű és minimális önbecsüléssel rendelkező ember nem él olyannal, aki őt nem szereti. Egész életedben boldogtalan leszel. Vagy elválsz és találsz olyat, aki szeret. Az anyóssal pedig a lehető legrosszabb taktika, hogy tűröd, és utólag magadnak bőgsz! Azonnal ki kell magadnak kérni, nagyon keményen! (Persze, te erre nem vagy képes.) És ne jöjjön akkor, amikor otthon vagy, akkor jöjjön, amikor a férjed van otthon, te pedig elmész, vagy vigye a gyereket a férjed.
2022. szept. 11. 16:25
 14/21 anonim ***** válasza:
91%

"-Én már felneveltem 3 gyereket csak jobban tudom mint te!"

- "Akkor kedves Mama, inkább átmegyek a szomszédba a Kolompár Apolkától tanácsot kérni, ő nyolcat nevelt fel, az csak több mint a 3."

2022. szept. 11. 16:29
 15/21 anonim ***** válasza:
83%
Mindent megéreznek, hidd el.
2022. szept. 11. 17:40
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Valamit biztosan sejt.
2022. szept. 11. 17:59
 17/21 anonim ***** válasza:
84%
Hogyne érezné, olyan kis antennáik vannak ezeknek a cseppeknek hogy hihetetlen. Majd te is meglátod amikor majd úgy viselkedik a mamával ahogy nem kéne.
2022. szept. 11. 18:10
 18/21 NTBS ***** válasza:
100%
Igen.
2022. szept. 11. 18:15
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Megérzi, de ebből ne csinálj gondot.

Abból inkább, hogy a férjed nem áll ki melletted.

És a kioktatást nem kell eltűrni senkitől. A magatok lakásában laktok? Emeld csak fel nyugodtan a hangodat, és úgy mondd meg, hogy nem kértél tanácsot tőle! Megsértődik? Annál jobb! Legalább ő is érzi, hogy veled így nem lehet viselkedni!

2022. szept. 11. 19:06
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Anyám nem kedvelte az anyósát. Nem szidta nekünk a mamát, egyszerűen látni lehetett az arcán, ha ott voltunk. Távolságtartó volt, érződött, hogy a háta közepére se kívánja az egész látogatást, pedig kölcsönösen udvariasak voltak egymással. A gyerekek nem hülyék, hogy ezt ne vegyék észre.
2022. szept. 11. 21:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!