Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szeretnék nem divat nevet...

Szeretnék nem divat nevet választani a kislányomnak na de mi számít annak?

Figyelt kérdés
Mindig írjátok szép magyar nevet miért nem lehet adni de nem ismerek sok magyar eredtű nevet. Ami felmerült hogy tetszik: Csenge, Flóra, Adél, Elena, Abigél, Eliza, Miriam, Anna, Bianka, Dorka.. ti mit választanátok vagy ötlet? Nagyon tetszik a Csenge de nem szeretném kitenni annak hogy állandóan a nevével poénkodjanak. Flóra is nagyon tetszik de eszembejut a flóraszept és a bélflóra. Persze mindent lehet csúfolni ha akarják.

2022. szept. 9. 21:46
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
63%
Banánvirág
2022. szept. 9. 23:39
 12/27 anonim ***** válasza:
30%
Ildikó jó lesz?
2022. szept. 10. 00:14
 13/27 anonim ***** válasza:
83%
Bianka a kedvenem.
2022. szept. 10. 00:20
 14/27 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem a Csenge név csúfolásától nem kell félnetek, sok ismerősömet így hívják, sosem poénkodtak a nevükkel. Mostanság elég gyakori név lett amúgy, csak így rögtön 5 Csenge nevezetű ismerősöm jut az eszembe, szóval én már csak emiatt sem adnám a gyerekemnek egyébként.

Nekem ezek közül az Elena, Abigél, Eliza, esetleg még az Adél tetszik. De az Abigél az mindig is az egyik kedvencem volt, szóval ezek közül egyértelműen az a favorit. De egyébként meg igazad van, minden nevet lehet csúfolni ha akarják, szóval fölösleges emiatt újabb és újabb neveken gondolkodni. Meg amelyik neveket felsoroltad, azok tök normálisak. Mondjuk a Miriam név az furcsa számomra, egy kissé szokatlan. De amúgy meg hogy mi is az, hogy divatnév.. szerintem az szimplán a hirtelen felkapott nevek, szóval például manapság a Csenge az szerintem igenis annak számít.

2022. szept. 10. 00:25
 15/27 anonim válasza:
22%
Ha egyszer kislányom születik, Ajna lesz a neve. Nekem nagyon kellemes, nőies és pozitív jelentésű. A 80-as években is szorványos volt, mostanában meg nagyon ritka. Ajnácska 🤭
2022. szept. 10. 01:52
 16/27 anonim ***** válasza:
83%
Bianka
2022. szept. 10. 05:56
 17/27 anonim ***** válasza:
65%
Adél Csenge szépen hangzik.
2022. szept. 10. 06:21
 18/27 anonim ***** válasza:
86%

A felsoroltjaid mind népszerű nevek, mindből ismerek több 5 év alattit is.

Amiből tuti nem találnál, az a régi nevek. Egy ovis Ilonát, Máriát, Ildikót nem ismerek.

2022. szept. 10. 06:58
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

akkor ad olyan nevet ami a mai 30-40 korosztåly nevei mert azok most pont nem nészerüek.

csilla,ildiko,ėva ,krisztina ,stb.

2022. szept. 10. 07:12
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Mónika
2022. szept. 10. 07:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!