Szeretnék tanácsot, ötleteket kérni, hogy hova mehetnénk a párommal?
Harminc hetes vagyok, tegnap borult ki a bili nálam. Aránylag eddig jól viseltem a terhességet, annak ellenére, hogy jó sok panaszom volt, sokat kellett itthon lennem, de lekötöttem magam minden félével.
Tegnap a párom megkérdezte, hogy mi lenne, ha áthivnank az egyik ismerős házaspárt karácsony másnapján, amit én rosszul reagáltam le (meg ő se jól), mert mondtam neki, hogy én csak vele szeretnék lenni, amíg lehet. Ő meg mondta, hogy ő is, de nem örökké.
Erre előbb elkezdtek lassan csorogni a könnyeim, aztan jött egy kis hüppögés is (kb egy órán át itattam az egereket), kérdezgetett, hogy haragszom e rá, intettem a fejemmel, hogy nem, mondta, hogy kimenjen e, arra is intettem, hogy nem, ő nem a szavak embere, meg nem ölelt meg, vagy vigasztalt vagy ilyesmi, hanem kiment.
próbáltam neki elmondani, hogy tudom, hogy minden időt együtt töltünk, amit tudunk (a múlt héten az egy délután volt, amit lefoglaltam, mondván megyunk 4d ultrahangra, és ő ezt az idopontot mondta), de az keves..
és nagyon rendes, meg szeret, meg en is ot nagyon, nem ezzel van a gond, hanem a programszervezessel.. nem tudunk elmenni masik varosba pl. setalni, meg ilyenek, mert hideg van, es meg 10 percenkent wcre járok. nem tudunk elmenni gyógyfürdőbe, mert ugye nekem se furdo, se szauna se semmi. nem szeretnék csaladdal, ismerossel talalkozni, mert legtöbbje rogton osztja az észt, hogy majd mit kell csinalni, meg most mit kell csinalni, amit bevallom csak egy darabig viselek jól.
mondtam közös programnak, hogy menjunk el bolt(ok)ba, es rendezzuk be a babaszobat, de nem akarja a párom, kérdi mit kell azon berendezni ugyse fer oda semmi (hjaj, keruli a babatemat, az elejen meg lelkes volt, mostmar aggódik, foleg, mióta mondta a nődoki, hogy esélyes a császár, azóta nem akar a babáról meg a szülésről egyáltalán beszélni).. szóval én még, ha mértékkel is, de bírom a mászkálást, van valami ötletetek hova mehetnénk?
ma felhívott, hogy menjunk el étterembe (ahol eljegyzett), meg mert tudja, hogy nagyon szeretem, ez jólesik nagyon, de szeretnék én is valami jó kis programot javasolni.
köszönöm az ötleteket
Szia!
Én 8 hete szültem. Egészen a szülés napjáig kirándulgattunk,sétáltunk a párommal,igaz még jobb idő volt. Az én párom se szerette a baba témát, mintha a falhoz beszéltem volna,nem is érdekelte semmi amit mondtam neki. Ennek ellenére nagyon jó apuka és nagyon szereti a kislányát! Nem kell erőltetni a baba témát, a férfiak többségét ez kicsit frusztrálja. Inkább beszélgessetek minden másról, elég ha te gondolsz folyton a babádra.
A vendégeket én sem szerettem,főleg szülés után,de jobb neked is,ha most fogadod őket, nemsokára úgyis csak a babádra jut időd, úgysem fogsz találkozni senkivel. Szóval egy-két esti beszélgető party a haverokkal-barátokkal otthon vagy akár egy pub-ban, neked is jó kikapcsolódás lehet. Menjetek olyan helyekre,ahol még nem jártatok, vásárolni, nézelődni,sétálni, moziba ( de ne hororra),színházba,billiárdozni, állatkertbe, cirkuszba.... :)
Kellemes ünnepeket!
szió
koszi a gyors valaszt. az idő miatt a kirandulast hanyagolnam (meg a sokszori wc miatt), amugy mi is sokat maszkaltunk :) hianyzik az is :(
a babatema hianyat elviselem, tudom, hogy o lesz a vilag legjobb apukaja :) (csak azert irtam, hogy az ilyen babas programok is kilőve)
barati korunk nagyon kulonbozik, vagyis engem elhagytak az enyemek amiota terhes vagyok :(( pubba mentunk neha, de nagyon cigis volt mind sajnos.
vásárlás is megvolt már, meg nézelődés, mind a ketten elég "kószásak" vagyunk,és szeretünk újat kipróbálni.
Kiállításra gondoltam még, csak amit ő szeretne megnézni, azt kivételesen én most nagyon nem (Bodies)
A mozit nem bírja a babám, a 20 hetben mar nagyon nem szerette a dolby stereot :)) pedig jó lenne!
Színházi ruhám nincs sajnos, amit fel tudnek venni, es nem allunk ugy anyagilag, hogy beruházzak egyre (és arra a 2 hónapra nem is latom ertelmet)
állatkertbe nem enged, mert fél, hogy elkapok valamit :D
a cirkuszt meg egyikunk se szereti
kiserjem el focimeccsre? :) de az meg olyan ize, utana beulnek altalaban valahova, beszelni, en tudom, hogy csak zavarnam :(
voltunk teaházban is, az cigimentes, kellemes, csak neha olyan jól jönne egy kis változatosság!
köszönöm szepen a gyors választ, várom a további ötleteket!
szia
társasjáték, séta, közös kaja az alap, azon túl kéne :D
ezekhez nem nagyon kérnék tanácsot :D
séta az amúgy nagyon tőlem függ, néha 200 méter is sok, néha meg úgy kell rámszólni, hogy "sok lesz" :D
de azért köszi :D
boldog új évet! (és utólag áldott karácsonyt!)
Én tökéletesen megértelek, mert nekem állandóan, már most sok a éta s az egy helyben álás a karácsonyi vásárlást is alig bírtam.
Hát sorry, hogy nem jutott eszembe más, nálunk sajnos ilyeneken nem kell gondolkodni, mert minden napra kitalálnak valamit...:(
Neked is BUÉK!
uTOLSÓ VOLTAM
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!