Hogy is van most ez a covid dolog az oviban? Többi lent
1éves fiam kedden lázas lett, voltam vele dokinál aki csak antibiotikumot írt fel se semmit nem mondott. Anyós és én is elkaptuk, felhívtam a dokit csütörtökön és annyit mondtam neki elkaptuk a kicsitől. Meg se kérdezte hogy mit csak rávágta hogy covid. Írt antibiotikumot nekünk is. Én nem szedtem be de már semmi bajom. Anyós is javul. A picinek meg már azóta nincs baja mióta rajtunk kijött. A dokiról annyit hogy a rövidtávú memóriája rossz. Ha 1 órája találkozik vele az ember se emlékszik rá.
Na de a lényeg. Van egy 5éves nagycsoportos fiam aki alig várja az ovit de nem tudom vigyem e. A gyorstesztet negatív lett.
Tudjátok hogy szól most a szabály róla?
11:
Sokszor előfordul bakteriális felülfertőződés, ezért szoktak antibiotikumot írni. Az igaz, hogy ez kicsit hasraütés szerűen megy, mert nincs kapacitás ennyi féle dologra tesztelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!