Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy is van most ez a covid...

Hogy is van most ez a covid dolog az oviban? Többi lent

Figyelt kérdés

1éves fiam kedden lázas lett, voltam vele dokinál aki csak antibiotikumot írt fel se semmit nem mondott. Anyós és én is elkaptuk, felhívtam a dokit csütörtökön és annyit mondtam neki elkaptuk a kicsitől. Meg se kérdezte hogy mit csak rávágta hogy covid. Írt antibiotikumot nekünk is. Én nem szedtem be de már semmi bajom. Anyós is javul. A picinek meg már azóta nincs baja mióta rajtunk kijött. A dokiról annyit hogy a rövidtávú memóriája rossz. Ha 1 órája találkozik vele az ember se emlékszik rá.

Na de a lényeg. Van egy 5éves nagycsoportos fiam aki alig várja az ovit de nem tudom vigyem e. A gyorstesztet negatív lett.

Tudjátok hogy szól most a szabály róla?

2022. szept. 3. 13:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
80%
Remek orvos, ha covidra, ami egy vírus, antibiotikumot ír fel, ami baktréium fertőzés esetén hatásos, vírusra tök felesleges.
2022. szept. 3. 16:00
 12/14 anonim ***** válasza:
48%
Jó rendben ne szívd ki. Csak segíteni próbáltam...
2022. szept. 4. 21:23
 13/14 anonim ***** válasza:

11:

Sokszor előfordul bakteriális felülfertőződés, ezért szoktak antibiotikumot írni. Az igaz, hogy ez kicsit hasraütés szerűen megy, mert nincs kapacitás ennyi féle dologra tesztelni.

2022. szept. 5. 08:53
 14/14 anonim ***** válasza:
12 egyutt erzek veled a kerdezo dajna gazos
2022. szept. 11. 01:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!