Mit evett TEGNAP a gyereked?
"Nem értem miért pontozták le az elsőt"
Gondolom a lepontozók száraz kenyeren nevelik a gyereket, és a szívükbe gázolt az első válaszoló.
Reggeli: müzli
Napközben gyümölcs és szendvics, mert körbebicikliztük a Velencei tavat.
Vacsi: hideg meggyleves tejszínhabbal, és grillhusi, grillsajt salátával
"Gondolom a lepontozók száraz kenyeren nevelik a gyereket, és a szívükbe gázolt az első válaszoló."
Így van. Mindenki egy szívtelen dög, bőrszíjjal veri a gyereket és csak százaz kenyéren tartja, aki nem áll haptákban a gyerMek minden kis rezdülésére, mikor minden étkezésre 6 fogásos Gundel-ebédet kíván, mert mást már nem eszik meg.
Én nem pontoztam le, de egy nap ilyeneket összehozni, 5 kicsi mellett ritkaságszámba megy. Ha háztartásbeli akkor érthető. Ha van kicsi is akkor tehetséges. Én is keazitettem már mindegyiket amit írt, de nem egy nap alatt úgy h minden étkezés kicsit extrább, mint egy szendvics és pontosan időre készen is van.
Amúgy vettem már kaja ötleteket a kérdés válaszaiból a hétvégére 😘🤘
Csak szólok, hogy a kérdésem az volt, hogy mi volt a menü tegnap.
Az első válaszoló a kérdésre válaszolt, tehát hasznos választ adott.
Az, hogy neked az lelki fájdalmat okoz, ha valaki megteheti, hogy 6 fogásos menüt tesz a gyerek elé, az már a te bajod, attól a válasz még hasznos.
Fuh, de látszik, hogy Magyarországon vagyunk... :(
Olvasni tudsz? Nem pontoztam le, zöld pipát nyomtam. 😂🤦♀️
Arra kerestem a választ h vajon aki lepontozza az miért tehette. Kettőnk közül az átlag magyart te hozod a felületes olvasassal.
"Fuh, de látszik, hogy Magyarországon vagyunk..."
Számból vetted ki a szót. Sok csóró, irigy szardarab van itt is.
Én ma Gourmet étterembe viszem a gyerekeket. Jó sírást, száraz kenyeresek!
A #15-ös kommentre reagáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!