Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha már anyám is használta...

Ha már anyám is használta "régen" ezt az oldalt, gyereknevelés kategóriában, akkor lehet, hogy miattatok vagyok ilyen elcseszett? 🤔

Figyelt kérdés
Nah, várjatok csak...

2022. aug. 31. 21:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Végre egy elcseszett lélek, aki nem a szüleit hibáztatja mindenért, hanem egy anonim oldalt :)

A digitális világ egy újabb nagyszerű hozadéka! :)

2022. okt. 16. 22:23
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez a kérdés a hónap sőt az év kérdése lehetne.
2022. okt. 17. 07:15
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

2006 òta vagyok tag…

akkor nem volt ennyi troll ès megmondò sem..

Sôt, facebook sem igazàn volt.. iwiwvel ès msn-nel nyomultunk🤔

2022. okt. 17. 13:05
 14/15 NTBS ***** válasza:
Nem.
2022. okt. 17. 15:51
 15/15 anonim válasza:

Nézzük ki is az elcseszett. Nem biztos, hogy elcseszett egy olyan ember aki börtönbe ül. (nem gyilkosság vagy annak kísérlete. Inkább valami kisebb lopásért) Lopás, mert éhes, nincs elég keresete stb. stb. az akkor most elcseszett? Én nem voltam börtönbe, de olyan kevés volt egyik évben a fiuzum, hogy söröspalackkal csiki - csukiztam, bevittek a rendőrségre, de a rangidős délutáni tiszt erélyes mély hangon kérdezte mit csináltam majd azt mondta üljek ki a folyosóra és majd mindjárt szólít az alatta rangban szolgálót meg utasította, hogy húzzanak ki fogdások listájáról.

Nos akkor elcseszett vagyok? Nem hinném. Mindenki saját maga kovácsa. Azóta van egy feleségem 14 éve vagyunk boldogan élünk saját lakásba 9éve, 10 éves kisfiammal. Sőt megtakarított pénzünk is van már. Tehát csinálhattam volna tovább a csínytevéseimet amíg le nem csuknak. De mindenki megtalálhatja a saját jó fele vezető útját ha akarja.

NEM VAGY ELCSESZETT! :) anyukádnak is jár kikapcsolódás.

2023. jan. 1. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!