Malvin vagy Matild?
Nem tudjuk eldönteni, hogy melyik nevet adjuk.
Annyira rossz, mert mindkettő gyönyörű név, viszont a hasonló hangzásuk miatt nem nagyon akarjuk adni mindkettőt.
Viszont már van egy kisfiunk, most jön a kislány és több gyereket már nem szeretnénk.
Ti mit tennétek?
Nem értem minek ilyen agresszív tuskónak lenni. Hülyeséget írtál, hát kijavítottak. Ha nem írtál volna hülyeséget, valószínű nem kapsz ennyi olyan választ, ami azt bizonygatja hogy máshol férfi név. Ha kijavítják egy hibádat, az nem rögeszmésség, jól nevelt ember meg meg is szokta köszönni.
Amúgy még mielőtt elolvastam volna a válaszokat is férfi névnek gondoltam. Itthon van még pár ilyen név, mint írtad pl a Luca meg az Andrea, ami máshol férfi, itt női. Az a különbség, hogy ez a kettő legalább itthon népszerű, ha valaki bemutatkozik Lucaként, legalább a magyarok tudni fogják, hogy az illető bizony nő. Viszont a Malvin név még itthon sem elterjedt, a kutya sem ismeri, tehát a többi magyar is simán férfinek fogja gondolni ha csak a nevét hallja. Férfias hangzása is van.
Emiatt a Matildot mondanám én is. Az legalább egyértelmű ebből a szempontból.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!