Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nóra mellé kishúgának a Noémi...

Nóra mellé kishúgának a Noémi nevet adnád? Vagy túl hasonló, és zavaró, hogy egyezik az elejük?

Figyelt kérdés
2022. aug. 29. 21:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
10# kötve hiszem h azért hugizzàk mert össze lehet keverni a két nevet. Ellenkező neműeknél és tök különböző nevű testvéreknél is gyakori az öcsizés, hugizàs. Tisztában vagyok vele, hogy az Andrea az Andi becézése.. de így sem hasonlít kicsit sem az Anitára. Az más kérdés h sokszor a rokonok nem tudják melyik gyerek melyik, de akkor aztán lehet bármilyen különböző a nevük akkor se fogják tudni.
2022. aug. 30. 16:14
 12/14 anonim ***** válasza:
30%
Ne hidd kötve,mert mint mondtam közeli rokonok.Andinak,és Aninak kezdtek szólítani őket,majd mikor rájöttek,hogy ez zavaró a gyerekeknek akkor a kicsit hugizni kezdték.De amúgy meg pont nem érdekel,hogy ki mit gondol,válaszoltam egy kérdésre.Én nem adnám így ezt a két nevet.Ennyi volt a lényeg.A kérdés ez volt,nem az,hogy te mit hiszel el és mit nem értesz.
2022. aug. 30. 17:38
 13/14 anonim ***** válasza:
62%
Nekem nem zavaró, adható mellé szerintem nyugodtan.
2022. aug. 30. 19:33
 14/14 anonim ***** válasza:

Mi lett a kislányotok neve?

Sok boldogságot kívánok nektek a továbbiakban!

2023. szept. 15. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!