Szülnétek egy 44-45 éves pasinak? Nem késői?
Figyelt kérdés
2022. aug. 27. 14:22
41/48 A kérdező kommentje:
Szerintem ha eddig nem állapodott meg, ezek után sem fog.
2022. aug. 27. 20:02
42/48 anonim válasza:
És erre a felsimerésre miért vártál 3 évet?? Ha normális férfit választassz már totyogna a gyereked.
43/48 A kérdező kommentje:
Igen ő még várni akar 2 evet biztos. 44-45 éves koráig kb
2022. aug. 27. 20:10
45/48 A kérdező kommentje:
Köszi,végülis én még csak 31 vagyok,biztos találnék mást.
2022. aug. 27. 20:21
46/48 anonim válasza:
A párom ennyi idős, baromi sportos, inkább néz ki harmincasnak, de nem, nálam a 40 a vízválasztó. Nekünk nem lesz már közös gyerekünk, és ez nekünk teljesen rendben is van így.
47/48 A kérdező kommentje:
Szerintem vàgjatok bele.
2022. aug. 28. 08:16
48/48 anonim válasza:
Annyi negatív tulajdonságot írtál róla, hogy nyugodt szívvel, ssegítenin akarás szándékával, nagyon idős fejjel csak azt tudom tanácsolni, hogy szakíts vele, mert:
- biztos, hogy még most is csak szexkapcsolatot akar,
- az előbbi oknál fogva húzza-halasztja a gyerekcsinálást,
- fölöslegesen iszogat a berúgásig (miattad nem szokik le róla, hiába gondolod),
- nem fogja abbahagyni a barátaival való bulizásokat sem, hiába gondolod (vagy ígéri),
- egy nagy csalódás vár rád ha mellette maradsz, közben kimentél abból a korból, amikor még szülhetnél (mert szülni a menopauzáig is lehet, de nem biztos, hogy egészséges lesz a gyereked!).
Szóval: saját érdekedben szakíts, nem illik hozzád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!