Szülnétek egy 44-45 éves pasinak? Nem késői?
Figyelt kérdés
2022. aug. 27. 14:22
21/48 A kérdező kommentje:
Ez mondjuk igaz, egyik haverjànak sincs gyereke es buliznak orrba szájba mintha 20 évesek lennének.
2022. aug. 27. 15:38
22/48 anonim válasza:
21-es Akkor viszont egyáltalán nem a kora a probléma.
Ilyen emberrel hogy tudsz egyáltalán együtt lenni, aki egy túlkoros tini?
23/48 A kérdező kommentje:
Hát elég viharos a kapcsolatunk,ha együtt vagyunk akkor nem megy,vagy csak ritkán . Ha külön vagyunk pedig állandóan es mindig berúgik szépen.
2022. aug. 27. 15:55
24/48 anonim válasza:
Akkor ne!!!
Együtt lehettek, de gyerek az ne legyen belőle.
Nem lesz hosszú életű.
25/48 anonim válasza:
Ilyen pasinek nem a kora miatt nem szülnék, hanem azért, mert komolytalan
26/48 A kérdező kommentje:
Meg igazábólszerintem nem akarjs elkötelezni magát,előttem kb 2 komolyabb barátnője volt. És mindig hangoztatja,hogy neki egy nő sem fogja megmondani,hogy mikor hova megy,ő nem papucs.Pedig én aztán nem szólok csak nem régiben szóvátettem,hogy ne igyon annyit.
2022. aug. 27. 16:05
27/48 anonim válasza:
Akkor még nem érett meg.
A házasságra sem - de a gyerekre meg főleg nem!
28/48 A kérdező kommentje:
Bocsi utolso, veletlenül a félif hasznosra mentem. Igazából marciusban lesz 43, de mire oda jutnék,hogy szülni akarok,lenne minimum 44.
2022. aug. 27. 16:11
29/48 anonim válasza:
Én simán szülnék, de nem a te pasidnak. Mondjuk ilyen trógerrel együtt se lennék.
Amúgy nem értem, mi ez a nyugdíjazás. Máskor meg az a baj, hogy magas a nyugdíjkorhatár. Nem, egy 60 éves, sajnos Magyarországon még általában nem nyugdíjas. Anyám 63 és simán dolgozik. A gyereknek meg nem kell 20x megbukni és akkor nem lesz apa nyugdíjas a ballagáson, ha már ez akkora szempont.
Amúgy az én apám 18volt, amikor születtem és 30, amikor meghalt. Sokra mentem vele.
30/48 A kérdező kommentje:
Igen,lehet a kora nem olyan vészes mert fiatalos hanem ez a folytonos bulizás. Félek,hogy ha terhes lennék is elmenne discoba.
2022. aug. 27. 16:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!