Más is tapasztalt ilyet fiú babával a pampers premium care pelenkával?
Nem inkább csak ilyen kis fehér “trutyi” a figyma végén?
Az nem a pelenkából jön, hanem napközben betermelődik oda. Este a fürdésnél szoktam gézlappal alaposan lemosni róla. Mi különösen odafigyelünk, mert veseproblémával született a gyerek, nagyon ügyelni kell a tisztaságra.
Én is ilyen pelenkát használok, én még nem láttam, hogy valami abból kijött volna.
Tudom miről beszélsz, a pelenka anyaga ilyen szálas. Kislányom van, sose tapadt rá, pedig 2,5 évig ezt a típust használtuk. Akkor szálazódott a pelenka, ha ráragadt valami tépőzas, patent beleakadt, vagy sokat izgettmozgott, csúszkált a fenéken. De rá, sose ragadt, csak látszódott hogy szálas, bolyhos.
Nem tudom mitől lehet hogy nálatok ráragad a gyerekre. Pelenkazas előtt ha törlőkendőzöl, akkor várd meg esetleg amíg száraz lesz a gyerek bőre, utána pelusozd be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!