Helyt tudnál állni egyedülálló édesanyaként?
Igen. 15 hónapos volt a lányom, amikor az apja dobbantott. Rájött, hogy a család felelősséggel jár, és ez neki nem tetszett.
Anyagilag rohadt nehéz volt. Lelkileg is, de a lelki részén hamarabb túl tudtam jutni. Volt egy szar évem, utána szerencsére rendbejöttem.
Összesen 7 évig neveltem egyedül a lányomat, amikor jött a mostani férjem.
Még csak terhes vagyok, úgyhogy egyedül anyagilag biztos nem. 180 ezer Ft gyedet fogok kapni, az semmi. Szerencsére a szüleim tudnának segíteni ha baj lenne, szóval lenne hova mennünk, éhen nem halnánk, de az ugye nem egyedül helytállás. De amúgy ha meghal a férjem, akkor direkt erre a célra van életbiztosítása, ha meg csak elválnánk, akkor is ismerem annyira, hogy nem hagyna szarban a gyerekkel.
Lelkileg nagyon fájna a férjem hiánya. De ha muszáj, akkor muszáj. Kénytelen lennék helyt állni. Biztos iszonyat szomorú lennék. Annyira várom, hogy hárman legyünk egy család, nem úgy vállaltam gyereket, hogy majd egyedül nevelem fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!