Kiköltöznétek egyedülálló édesanyaként ciprusra vagy Görögországba? Esetleg még Isztambul vagy Dubai?
Már nemsok minden tart idehaza.
Igazából mennék innen.
Persze, de olyan országba költöznél, ami előre lépést jelent és jobb eletszinvonalat.
Ausztria, Németország, Angila, Hollania, Északi országok, Svájc stb..
Görögország Törökország és ciprus nem igazán jó hely. Turizmusbòl meg lehet élni, de az meg főleg szezon munka.
Szerintem jobban jársz egy jòléti országgal.
Dubaijban szerintem nagyon nehéz európai nőként munkát találni (ami ugye tisztességes).
De egyébként tök jó ötlet a költözés, ha semmi s tart itthon.
Persze a gyereknek ha van apukája, akkor kelleni fogaz engedélye, hogy külföldre vihesd
Ha olyan végzettségem van, amivel könnyen boldogulnék, van megtakarításom, hogyha adódik valami nehézség, megoldhassam, illetve legalább fél évre a lakásbérlés összege ne okozzon gondot, és van megfelelő nyelvismeretem (az adott ország nyelve alapfokon, és az angol legalább középszinten), akkor igen.
Egyébként nem, mert egyedülállóként a saját országban is nehéz a munkavállalás gyerek mellett. Ja, és függ a gyerek életkorától is.
Bármikor kiköltöznék Isztambulba, csak sajnos külföldiként nem olyan egyszerű a munkavállalás Törökországban. A török munkaerő mindig elsőbbséget élvez egy külföldivel szemben.
Dubait ebből a szempontból nem ismerem, de annyit tudok, hogy élnek, dolgoznak kint magyar nők is. (Fb-on van csoportjuk)
Egyedülálló anyaként szerintem ne menj keletre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!