Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Férfiak, akiknek már van...

Férfiak, akiknek már van gyermeke, nektek mi hozta meg a kedveteket az apává váláshoz?

Figyelt kérdés
2022. aug. 22. 08:25
A kérdező szavazást indított:
Mindig is vágytam rá, magától értetődő volt.
Amikor a testvéremnek gyereke született.
Amikor barátaimnak gyereke született.
Az, hogy a párom vágyott rá és a kedvéért mentem bele.
Belesodródtam, nem volt bennem ilyen döntés.
Semmi, nem akarok gyereket.
Egyéb.
21 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
61%
Semmi, csak megfogant. Ha már megvan, akkor gondozom rendesen. Szeretem őt, de magamtól nem jutott volna még eszembe, hogy kell gyerek.
2022. aug. 22. 08:30
 2/9 anonim ***** válasza:
61%

Férjem nevében válaszolok.

Nem akart

Egyáltalán

(Én a kapcsolatunk első hónapjában elmondtam, hogy nálam ez nem opció.. gondolkodjon rajta, hogy csak most nem akar, vagy soha-22 évesek voltunk)

Aztán ez változott ( hál Isten), de a kedvemért ment bele az első gyerekbe, mert nem érezte késznek magát, de már 32 évesek voltunk.

Azóta már ő mondogatja, hogy kellene 3. is.

Szóval ő a családi háttere miatt nem akart, aztán, meg félt tőle.. amikor megtoasztalta, azóta szeretne, pedig nem egyszerűek, kicsi is a korkülönbség (1,5 év)

2022. aug. 22. 08:51
 3/9 anonim ***** válasza:
94%
Amióta az eszemet tudom, természetes volt számomra, hogy feleséget akarok és gyerekeket. Így nőttem fel, ezt láttam magam körül a rokonságban, ez a természetes nekem is.
2022. aug. 22. 08:59
 4/9 anonim ***** válasza:
19%
Hihetetlen, hogy egyes nők a férfiakhoz szóló válaszokhoz se bírják megállni, hogy ne szóljanak hozzá. Öröm lehet velük élni, ha mindenbe így belelotyognak.
2022. aug. 22. 09:11
 5/9 A kérdező kommentje:
#4-es nincs semmi gond azzal, ha valaki leírja, hogy hogyan volt ez náluk. A férje nyilván nem olvas ilyen kérdéseket, nem fog válaszolni. Köszönöm mindenkinek a választ!
2022. aug. 22. 09:13
 6/9 anonim ***** válasza:
91%
Az, hogy egyszer gyereket szeretnék, az teljesen természetes volt. Viszont a "mikor"-nál kellett a feleségem ösztönzése. 33 évesen lettem apa, amit akkor még korainak éreztem (bocsánat, de szerettem azokat az éveket is, amikor kettesben voltunk). De! Most már nagyon örülök neki, hogy akkor vállaltuk az elsőt, mert most meg öregnek érzem magam néha... (35 voltam, amikor a második is megszületett, a feleségem 26 és 29.)
2022. aug. 22. 09:27
 7/9 anonim ***** válasza:
84%
Férjem mindig akart, konkrétan már voltak névötletei, amikor ez először szóba jött köztünk. Jó családja van, békében, szeretetben nőtt fel (akárcsak én), ez volt neki a "normális". Van egy 6 éves fiunk és egy 2 éves lányunk, több gyerek nem lesz, bár rajta nem múlna, de én több okból sem szeretnék már. Szuper apa és szuper férj is :)
2022. aug. 22. 09:28
 8/9 anonim ***** válasza:

Én nem szerettem volna gyereket, de mikor megszületett megváltozott egyből a véleményem. Azóta érzem azt megint, hogy nem voltam erre felkészülve, mióta a párom kizárt teljesen a családi életből, kb a gyerek 1 éves korában.

31F, a gyerek most lesz 2.

2022. aug. 22. 11:42
 9/9 anonim válasza:
73%

"Hihetetlen, hogy egyes nők a férfiakhoz szóló válaszokhoz se bírják megállni, hogy ne szóljanak hozzá. Öröm lehet velük élni, ha mindenbe így belelotyognak."

Hát te beteg vagy. Ha ennyire nem bírod elviselni a nőket, akkor menjél szex oldalra, de olyan szex oldalra, ahol fószer van fószerral, nehogy véletlenül vegyes legyen a párosítás és belekotyogjon egy nő. Vagy ahogy te írtad "belelotyogjon" :)

Állat :D

2022. aug. 22. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!