Férfiak, akiknek már van gyermeke, nektek mi hozta meg a kedveteket az apává váláshoz?
Férjem nevében válaszolok.
Nem akart
Egyáltalán
(Én a kapcsolatunk első hónapjában elmondtam, hogy nálam ez nem opció.. gondolkodjon rajta, hogy csak most nem akar, vagy soha-22 évesek voltunk)
Aztán ez változott ( hál Isten), de a kedvemért ment bele az első gyerekbe, mert nem érezte késznek magát, de már 32 évesek voltunk.
Azóta már ő mondogatja, hogy kellene 3. is.
Szóval ő a családi háttere miatt nem akart, aztán, meg félt tőle.. amikor megtoasztalta, azóta szeretne, pedig nem egyszerűek, kicsi is a korkülönbség (1,5 év)
Én nem szerettem volna gyereket, de mikor megszületett megváltozott egyből a véleményem. Azóta érzem azt megint, hogy nem voltam erre felkészülve, mióta a párom kizárt teljesen a családi életből, kb a gyerek 1 éves korában.
31F, a gyerek most lesz 2.
"Hihetetlen, hogy egyes nők a férfiakhoz szóló válaszokhoz se bírják megállni, hogy ne szóljanak hozzá. Öröm lehet velük élni, ha mindenbe így belelotyognak."
Hát te beteg vagy. Ha ennyire nem bírod elviselni a nőket, akkor menjél szex oldalra, de olyan szex oldalra, ahol fószer van fószerral, nehogy véletlenül vegyes legyen a párosítás és belekotyogjon egy nő. Vagy ahogy te írtad "belelotyogjon" :)
Állat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!