Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vélemények a Krisztofer névről?

Vélemények a Krisztofer névről?

Figyelt kérdés
2022. aug. 18. 07:43
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
83%
#18 senki se mondta hogy nem szep. nekem tetszik. de nem Magyarorszagon es nem magyar vezeteknev melle. mert ugy ciganyos
2022. aug. 18. 10:46
 22/27 A kérdező kommentje:

Egyébként lehet h ez nem fog visszatartani, sokkal jellemzőbb "cigány nevek" vannak ennél.

Szerintem beleesik még a nem túl hivalkodó kategóriába, meg nincs agyonhasznalva (ami amúgy nem fontos, csak a gyakori nevek közül kevés tetszik), és szerintem úgyis látják h nem cigó a kisfiam.

2022. aug. 18. 11:22
 23/27 anonim ***** válasza:
76%

Erőltetett, inkább a magyarosabb Kristóf változatot pártolom, vagy esetleg Krisztián.

Erről a Krisztoferről egyébként még valamiért a Maltofer tabletta jut eszembe. :)

2022. aug. 18. 16:07
 24/27 A kérdező kommentje:
Mindegy végül nem ez lesz mert párom rájött h cigó név, tegnap egy Krisztofer nevű illető csinálta a balhét az üzletben :D
2022. aug. 18. 16:32
 25/27 anonim ***** válasza:
76%

"párom rájött h cigó név"

Mint ahogy itt mindannyian írtuk. :)

2022. aug. 18. 16:43
 26/27 A kérdező kommentje:
Igen de engem nem zavart volna.
2022. aug. 18. 17:14
 27/27 1112 ***** válasza:
34%

Szerintem legyen a második keresztneve.

pl Attila Krisztofer

András Krisztofer

Ignác Krisztofer

Imre Krisztofer

Jonatán Krisztofer

Máté Krisztofer

Hubert Krisztofer

Líviusz Krisztofer

Pál Krisztofer

Tamás Krisztofer

Dénes Krisztofer

Benett Krisztofer

Lénárt Krisztofer

Zoltán Krisztofer

Edmond Krisztofer

Milton Krisztofer

Mendel Krisztofer

Zétény Krisztofer

stb

2022. aug. 19. 16:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!