Vélemények a Krisztofer névről?
Figyelt kérdés
2022. aug. 18. 07:43
1/27 anonim válasza:
Nálunk minden második roma kisfiú neve.
2/27 anonim válasza:
Nekem a Krisztofóró c. mese ugrik be róla. Amúgy olyan mintha a Krisztiánt meg a Kristófot vegyítenénk össze. Inkább azok közül választanék akkor már.
4/27 anonim válasza:
Borzasztó, és tényleg kisebbségi hangzása van.
5/27 anonim válasza:
Mi lenne, ha a Kristóf nevet kapná?
8/27 A kérdező kommentje:
Kristóf nem tetszik.
Egyébként én meglepődtem, hogy cigányos. Amikor ovis voltam, akkor volt elterjedve, de egyik sem cigány volt közülük. Szerintem jól hangzik, ritka név, meg az egyik kedvenc sorozat karakteremet így hívják. De ahogy olvastam vissza a kérdéseket, egyedül vagyok ezzel :D
2022. aug. 18. 08:33
9/27 anonim válasza:
tobb tanar van a csaladomban, videki iskolakban tanitanak, a Krisztofer nagyon nepszeru nev a ciganyok kozott.
10/27 A kérdező kommentje:
Értem, én budapesti vagyok.
2022. aug. 18. 08:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!