Sokan miért csinálják azt, hogy megbüntetik a gyereket vagy visszavonják azt, amit megígértek neki amiatt , hogy megtudják, hogy sírt, mert semmi ellenére nem tudott elvonatkoztatni attól, amit nem lehet neki csinálni, de szeretné csinálni?
Amit írtál, az hiszti!
Nem mennek a játszóra, emiatt sírna a mamánál.
Gondolom valami oka van annak h nem mennek a játszóra amit elmond a gyereknek.
mivel na nem tudtak játszóra menni, ezért holnap "engesztelés képp" kirándulni viszi. De csak akkor ha most nem picsog a játszótér miatt
Ez telhesen korrekt
Ha azért sír mert nem úgy történik valami ahogy azt ő akarja, az hiszti.
Az igazi sírás mikor fáj valami, nagyon megijed hiányzik a halott nagymamája stb.
Érted a különbséget?
Az h nem mehet a játszóra és ezen picsog még órák múlva is csak hiszti
Miért mit kéne csinálnia a szülőnek?
Hagyja rá h hisztizzen órákkal később is azon h nem úgy van ahogy ő akarja?!
Nyilván valamit ki kell találni ami nyomatékosítja a gyerekben h a hiszti nem csak haszontalan, de következménye is van.
Ha én azt mondom a lányomnak h ma nem megyünk fagyizni, mert dolgom van. Addig még elintézem ő a mamánál lesz. De holnap elviszem strandra.
Erre a gyerek még a nagyinál rákezd megint (mert ugye gondolja ha van közönség hátha bejön) biztos h én is lőném a strandot.
Hát ez nem a nagyon bántja kategória. A nagyon bántja az az ha pl igazságtalanul rossz jegyet kapott az iskolában.
Ez szimpla hiszti és én sem hagynám.
Akkor még tapsolj is az előadása után!
Produkálja csak magát a sírással. Nehogy megtanulja kezelni az érzéseit!
Majd ha a főnöke leszúrja ő valamiért és ő sírva fakad másnap is ezen mikor meglátja (mert hát azt tanulta hogy engedjen bátran teret ennek) az teljesen jó lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!