Mit várnátok el egy FÉRFI babisyttertől? Mikor alkalmaznátok ffi. -t? Elvonatkoztatva az anyagi lehetőségektől.
Arra gondoltam, hogy ilyen munkát válalnék, mert imádom a gyerekeket és nagyon jól kijövök velük. A magánéletemből adódóan némi tapasztalatom is van a babákkal és a nagyobbakal is (10 évesig). (A 3 saját és a barátnőm 4 gyermekével van tapasztalatom.) Pl.: pelenkázás, etetés, játékok, stb. stb.
Kérnétek referenciát? Ha nem tudok mutatni mert csak most kezdeném mint munkát, akkor lenne esélyem? Esetleg kérhetnék az exemtől?:))
Nekem azért elég gyanús lenne : milyen pasi az, akinek semmiféle szakmája nincs, miért éppen gyerekekre akar vigyázni?!...
Én kértem referenciát a női babyszitterektől is, sőt kizárólag közvetítő cégtől kértünk b.szittert, mikor ilyenre volt szükségünk, éppen a megbízhatóság miatt. (Ott kizárólag képzett embereket közvetítenek.)
Nem is olyan régen történt, hogy egy FÉRFI babyszitterről derült ki, hogy molesztálta a rábízott kisgyerekeket, pedig az anyukák 100%-ig megbíztak benne, nagyon jól "el tudta adni magát"...
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Valószinüleg félreértés történt, mert van szakmám -több is-, de mostanában jutottam el odáig, hogy olyasmivel kellene foglalkoznom amit tényleg szívesen csinálnék. Mivel a gyerekekket már tini korom óta imádom és ők is nagyon hamar elfogadnak engem -nagyon kevés kivétellel- azt gondoltam, hogy valami ilyen "munkát" kellene vállalnom.
Megértem az aggódó szülőket, sajnos vannak NAGYON problémás "babysitterek", de sajnos a nők között is akad bőven. Lehetet már hallani olyanokról akik verték és/vagy teljesen elhanyagolták a rájuk bízott gyermekeket, ezért szerintem nem szabad álltalánosítani.
Sajnos én is tudom milyen érzés amikor az ember gyermekét szexuális sérelem éri... :((
Várom és előre köszönöm a további kommenteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!