Sokan miért csinálják azt, hogy megbüntetik a gyereket vagy visszavonják azt, amit megígértek neki amiatt , hogy megtudják, hogy sírt, mert semmi ellenére nem tudott elvonatkoztatni attól, amit nem lehet neki csinálni, de szeretné csinálni?
Összegezve sírtál és bömböltél, hogy valamit megvegyenek neked, de nem tették...
Elárulod, hány éves vagy?
Na most mi is a kérdés?
Hisztizik valamint n a gyerek, erre a stülő reakciója a büntetés, vagy az h a beígert programot/tárgyat nem kapja meg?
Pl: ha a 4 évesem nekiállna hisztizni a boltban h" ez a játék kell" és többszöri felszólításra sem hagyja abba, nyilván nem veszem meg a játékot, de az előre megbeszélt (mindig 1 dolgot választhat értelmes keretek között pl dörmi, keksz ilyesmi) dolgot sem veszem meg.
Ettől én még nem gondolom magamról h "csak osztódtam" csupán nevelem a fyereket hogy ne legyen követelőző
Mit akarsz?
Vagyis madzsarul az akarod mondani:
PL megígérték hogy elviszik balatonra,nem teszik mert drága,full mai árak mellett lehetlen, plusz szülőknek vannak kiadásaik,de előző nap még leveri a hiszti és ezért nyakon verik mert hogyan képzeli hogy rombol meg minden?
Vagyis nem a gyerek a hibás hogy el van kapatva,de ugyan akkor ne lepődjön meg ha kicsit megfegyelmezik.
5,6 Nem a hisztire gondoltam, hanem például erre.:
"Ha megtudom a nagymamától, hogy sírtál, amiért nem megyünk most a játszótérre, akkor holnap nem viszlek el kirándulni."
6
7
Ez még szürke zóna,mert miért sírt?
Nyilván sírás miatt nem kélne kiszúrni a gyerekkel mert mondjuk vannak olyan idős emberek akik már agyukra ment a életkorúk...
7
Amúgy ezt nem értem,ha sír,akkor nem megkérdezni kéne mi a baj?
Elképzelem:
Anyuka elviszi mamához 6 éves unokáját mert mennek egyik ismerősük (apukának a barátja) meghalt,és a gyerek oda szállásolják 3 napra..
Na,és mivel azon a napon 4-re érkezik,és mivel nem evett,ezért kérdés nélkül hűtőbe nyúl,mivel kiskorú ezért nem tudja hogy bunkóság,de mivel éhes és na,a mama az olyan mint anya 2.0 miért is ne?
Na,ekkor a hülye mama felugrik,és futókat leszégyenitő módra a hűtő elé áll,és kb mint a hülye úgy védi a hűtőt,és egyszerűen úgy pofán vágja hogy fal adja a másikat..
És a gyerek ezért nyilván sírva fakadt,nyilván szegény 6 éves gyereknek annyi volt a bűne hogy enni akart,és tényleg nem is emelte föl a hangját se semmi...
És drága anyuka meghallva üvoltözik a kölyökkel hogy "TE NORMÁLIS VAGY?ÉHES VOLTÁL?$@#_ KÖLYÖK,MOST NEM VISZÜNK EL SEHOVA!!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!