Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van itt olyan anyuka, aki a...

Van itt olyan anyuka, aki a húszas égei elején azt hitte-párkapcsolat hiányában-hogy sosem lesz gyereke és később lett?

Figyelt kérdés

23 éves vagyok és ugyan nem az anyává válás az egyetlen életcélom és még pár évig nem is akarok gyereket, de később szeretnék egy saját családot. Azonban még nem sikerült egy értékelhető kapcsolatot sem összehoznom. Egy alakult, de ott bántalmazott a párom, így 1 év után elhagytam. De azt nem nevezném kapcsolatnak...

Vannak, akik így éreztek és később, 25+, 30+ megtalálták a párjukat és családot alapítottak?

Ha nagyon szépen megkérem, csak ezzel kapcsolatban, érintett személyek írjanak.

2022. aug. 17. 15:39
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

20-27 éves korokban volt egy kapcsolatom. Én egyre jobban forszíroztam a gyereket, ő szint vallott, hogy nem akar, ezért kiléptem.

29 évesen megismertem a későbbi férjem, 30 évesen esküvő, 36 évesen lett baba, 3-4 év próbálkozás után.

2022. aug. 17. 15:43
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
24 évesen lett életem első párkapcsolata. Most 35 éves vagyok, vab férjem és 2 gyerekem. Szóval még semmi sincs veszve.
2022. aug. 17. 15:56
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Én 25 éves koromig szinte csak kalandoztam. Nem volt 1 értékelhető kapcsolatom sem.

Nem direkt.... így alakult

Mindig fiatal anyuka akartam lenni de egyre jobban féltem hogy nem lesz gyerekem

26 évesen volt egy 1 éves szar kapcsolatom , na utána tényleg azt hittem nekem sosem lesz családom

28 voltam amikor megismertem a párom badoon

Rá 1 évre terhes is lettem

Most már 1 éves a fiunk és kistesót tervezzük :)

1 év alatt is annyi minden történik az emberrel hogy 1 percre sem érdemes arra gondolni mivan ha nem lesz párod vagy családod stb

De barátnőm is hasonlóan járta végig az utat

Hosszu évekig tartó kapcsolatok , sok sikertelen próbálkozás , majd 33 volt mikor megismerte a párját és 35 mikor szült

2022. aug. 17. 16:00
 4/7 anonim ***** válasza:

Én fiatalon akartam anyává válni (25 éves körul), de nekem sem jött sokáig össze megfelelő kapcsolat. 25-27 éves korom között volt egy kapcsolatom, de engem is bántalmaztak, így elhagytam. Gyereket nem szültem volna abba a kapcsolatba, bármennyire is vágytam rá. Rendberaktam magam lelkileg, éltem az életem, dolgoztam és tanultam gyerekezés helyett.

28 voltam, amikor megismerkedtem a férjemmel, rá két évre házasodtunk, rá egy évre jött a gyerekünk.

2022. aug. 17. 16:14
 5/7 anonim ***** válasza:
Pl én. 28 éves koromban ismertem meg a férjem. 34 évesen szültem.
2022. aug. 17. 17:57
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem soha nem volt álmom az anyaság és a háziasszony lét. Nem is érdekelt különösen a pasizás. 23 évesen lett az első kapcsolatom egy 12 évvel idősebb férfival. Ő nem akart gyereket és én sem voltam biztos benne, hogy valaha akarok majd. Szakítottunk pár év múlva. Aztán 28 évesen jöttem össze a férjemmel és ebben a kapcsolatban nem volt kérdés, hogy akarunk e gyereket, mert természetes volt, hogy családot alapítunk. Azóta már két gyerekünk van.
2022. aug. 17. 18:03
 7/7 anonim ***** válasza:

18-22 évesen volt az első kapcsolatom, de ott engem is bántalmaztak, így leléptem. Utána együtt voltam egy sráccal, aki elhagyott egy nála 10 évvel fiatalabb csajért.

24 évesen összejöttem a mostani vőlegényemmel (ismertem kb. 20 éves korom óta, csak sosem alakultak úgy a dolgok) és most várjuk az első babánkat, 26 leszek, mire megszületik.

2022. aug. 17. 20:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!