Üdvözlök mindenkit! Gyerektartással kapcsolatos ügyben járok itt.mennyi a gyerektartás összege? ha nincs semmilyen jövedelmem,munkanélküli járandóságra ill. álláskeresési pótlékra nem vagyok jogosult.szüleimnél lakom.
30-as, de ki a tökömet érdekli, ki tartja el a nőt?
Ez nem a kérdező dolga. Az övé az, hogy fizessen bíróság által megállapított gyerektartást, és ennyi.
Hát ha valaki annyira nem bízik az exében, hogy a gyerektartást normálisan odaadja, mondván nem tudni biztos a gyerekre költ-e, az eleve ne csináljon gyereket azzal a személlyel.
Teljesen mindegy, hogy anyuka egyedül neveli a gyerekeket vagy összejött valami dúsgazdag üzletemberrel, a kérdező a saját gyerekéért felelősséggel tartozik, ebben benne van az anyagi része is. Nem csak annyi, hogy néha egy-két napot együtt vannak. A kérdező esetében meghallgatnám amúgy az exe oldalát is. Valahogy nekem nem tiszta, hogy nem dolgozik, munkanélkülire nem jogosult, a szülei tartják el, pénzt is gondolom tőlük kap, ha kap. Miért nics munkád, Kérdező? Simán el tudom képzelni, hogy a nő azért fenyegetett feljelentéssel, mert amúgy is megbízhatatlan volt a kérdező, hol ennyit, hol annyit fizetett, és attól tart az ex, hogy ha most elkezdenek minél alacsonyabb összeg felé menni, akkor egyszer csak nem kapnak több gyerektartást és baxhatják. És még mindig arról van szó, hogy a gyereknek kellenek dolgok, amit nem anyucinak meg az esetleges új palijának kell(ene) fizetnie, hanem anyucinak és apucinak. Annak az okára is kíváncsi lennék, hogy miért csak ilyen 1 órákra találkozhat a gyerekkel és gondolom akkor is felügyelik. A legtisztább az lenne, ha le lenne papírozva, hogy mennyit kell adnia a gyerekre, meg mikor legyen nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!