Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek nagy a túl népesed...

Szerintetek nagy a túl népesedés? Több gyerek születik ma mint rég?

Figyelt kérdés
vagy most mért van mindig minden azzal elfoglalva,hogy túl sokan vagyunk.és ha ez így van mért nem hoznak be születés szabályozást.kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye mert a tévében én mindig ezt hallom.
2010. szept. 23. 20:28
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem pont az a probléma,hogy sok az öreg,akik nyugdíj mellett is dolgoznak és elfoglalják a helyet a fiatalok elől!Akiknél egyre jobban kicsúszik a munkavállalás kezdetének ideje!Így nincs meg a megfelelő egzisztencia egy gyermek neveléséhez így egy nő 24-25 éves korára talál olyan munkát,ahonnan nem dobják ki 3 hónap múlva(eddig kapnak a munkahelyek az új dolgozókra támogatást) és kb. csak 30 éves koruk után vállalnak gyermeket!És mivel már nem a legfiatalabbak így nem tudnak vagy nem akarnak többet vállalni!Így történhet,hogy csak 1-2 max. 3 gyermek születik egy családba!Minél módosabbak a szülők,annál kevesebb gyermekük születik!(mert a pénzen van a hangsúly,ami érthető,hiszen itt az emberek többsége szegény)
2010. szept. 24. 05:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!