Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Így bemernétek vállalni a...

Így bemernétek vállalni a második babát?

Figyelt kérdés

Van már egy kislányom, aki számomra tökéletes. Megörökölte nagyanyámtól a vastag, nem gubancolódós gyönyörű szőke hajat, tőlem az igézően kék szemet, és a szépséges pofikát. Már kb az első hetekben átaludta az éjszakát, nem különösebben viselte meg sem a fogzás, sem a növekedési ugrások, sem a frontok. Eleven, de nagyon szófogadó, bújós, szeretgethetős kislány.

Nem abban vagyok bizonytalan, hogy szeretném-e a második gyereket, mert nyilván szeretném, de félek, hogy ennek pont az ellenkezője lesz és nem fogom tudni annyira szeretni. (Nem hiszem, hogy lesz még egyszer ilyen nagy szerencsénk.)

Nyilván fogjátok írni, hogy "ameddig nem tisztáztad ezt magadban, addig ne kezdj bele", de nem lehet éveket még várni, mert szeretném, hogyha tudnának együtt játszani.

2022. aug. 11. 15:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
94%
Magyarul attól félsz hogy a második csúnya lesz? Akkor ne vállalj többet
2022. aug. 11. 15:16
 2/14 anonim ***** válasza:
92%

Majd ha kamasz lesz, akkor olvasd vissza magadat itt mindenkepp. 😀.

Egyébként ne vállalj.. Fura a hozzáállasod az egészhez.

2022. aug. 11. 15:26
 3/14 anonim ***** válasza:
90%
Én a 2. gyerekkel jól "megszívtam". Persze benne volt a pakliban, amivel tisztában voltam. Nem csúnya lett :D, de 2 éves koráig nem aludt végig egy éjszakát sem és nem egyszer ébredt, hanem 5-6x. 1 éves koráig üvöltött reggeltől estig, reggel felvettem, estig rajtam volt. Most pedig egész nap nyírják egymást a nagyobbal. A nagytesó tündér volt babakorában, pont olyan, mint a tiéd.
2022. aug. 11. 15:33
 4/14 anonim ***** válasza:
84%

Ez kb. egy szinten van a lány az nem gyerek, csak a fiú hozzáállással.

Igézően kék szem, meg szépséges pofika.... Sírva röhögök a monitor előtt. Kár, hogy az agyad nem ilyen igézően szép.

2022. aug. 11. 15:43
 5/14 anonim ***** válasza:
90%
Nyilván ne vállalj, ha attól félsz, hogy alapból kivételezni fogsz az egyikkel. A másiknak nagyon rossz sorsa lenne.
2022. aug. 11. 15:44
 6/14 anonim ***** válasza:
49%
Nálunk is ez az egyik nagy félelem, hogy eddig minden problémát megúsztunk és vajon összejön- e ez még egyszer. 2,5 éves kislány, aki nagyon passzol hozzánk, ügyes, okos, egészséges és semmi nehézség nem volt vele. Nem attól félek, hogy fogom- e szeretni a 2. gyerekem, mert biztos, csak attól, hogy mi van ha vele minden nagyon macerás lesz és az hatással lesz az egész családra évekig, főleg a már meglévő lányomra.
2022. aug. 11. 15:44
 7/14 anonim ***** válasza:
87%
Hát pedig nem lehet mást írni. Amíg nem vágysz a második gyerekre, ne vállalj. Ez ilyen egyszerű. Ha nem lesz igéző kék szeme, vagy ne adj isten szőke haja is a tiéd lesz.
2022. aug. 11. 15:46
 8/14 anonim ***** válasza:
79%
Attol felsz, hogy kevesbe szep lesz a lanyod es kelned kell ejjel magyarul? :D
2022. aug. 11. 16:29
 9/14 anonim ***** válasza:
79%
Gyomorforgatóan írsz, mondom ezt úgy, hogy két lányom is van. Ugye tudod, hogy a gyerekkori szépség nem jelent semmi, bocsi, de bármikor megcsunyulhat. Illetve az sem, hogy most könnyű vele, ez is fordulhat egyik percről a másikra. Szörnyen gyerekes vagy.
2022. aug. 11. 16:42
 10/14 anonim ***** válasza:
81%
Semmiképp se vállalj másodikat. A meg nem született kistesó érdekében. A meglévő gyerekedet annyira bálványozod, hogy a kisebb akkor sem tudna egy szinten lenni vele, ha ő is szép, nyugis gyerek lenne. Akkor csak úgymond hozná az elvárt szintet, tehát elismerést semmiért nem kapna. Úgy nőne fel, hogy folyamatosan a nővéréhez mérik, ami eleve borítékolná, hogy lázad ez ellen vagy teljesen demotivált lesz, hogy bármiben is kipróbálja magát.
2022. aug. 11. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!