Szerintetek aki azzal az indokkal nem tart állatot, mert az pénz-, hely-, időigényes, annak való gyerek?
Nincs állatom, soha nem is volt és valszeg nem is lesz. Ellenben van 4 gyerekem.
Lenne az állatra pénz, hely, idő és energia is, ha akarnám. De nem akarom.
Ha valaki avval az indokkal nem tart állatot, hogy pénzigényes, az nem azt jelenti, hogy nincs pénze, hanem azt, hogy nem erre akarja költeni. Idő és hely szintén.
Az embereknek jó esetben van egy fontossági sorrendje, amihez igazodik.
Ostoba a kérdésed!
Én pl. társasházi lakásban soha, semmiképpen nem tartanék kutyát. Már csak a kutya érdekében sem.
Namost, ha nem telne családi házra, akkor máris nem való nekem gyerek?
13. Ez teljesen jó, a kérdésem nem ez volt. Te csak azt bizonyítottad, hogy számodra a kettő együtt nem működik.
14. Egy nem jól értelmezted a kérdésem, kettő az állat nem feltétlen kutya.
(Lentebbi kommenteimet olvassátok el, talán segít belőni merre megy a kérdés)
Vagy csak simán súlyos allergiás reakciókat vált ki az állat (szőr például), és emiatt sem tart.
A gyermek más, ne emeljük már egyenlő szintre az embert és állatot.
Az miért elképzelhetetlen, hogy valaki csak szimplán nem szereti az állatokat? Például én. Semmi reakciót nem váltanak ki belőlem. Gyerekeim pedig vannak.
Nem tudom hova akarsz kilyukadni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!