Hogyan kell leszerelni azokat akik akadályoznak a gyereknevelésben?
Ha azt mondom a gyereknek, menjünk induljunk haza, a másik felnőtt nekem ellentmond es a gyerek mivel nem akar jönni, igy ezt kihasználva nem indul meg.
Ami nem jo modszer de kezdek ideges lenni rápiritani a gyerekre, a másik felnott akadékoskodik tovább, es ebből az egészből egy hatalmas veszekedés is lesz. (Egy példa a sok hasonlóból)
Ez mellett a gyereknek minősítenek le (az anyját), ellenem hangolják, ellenem hergelik a hátam mögött is, ezt elidegenítésnek hívják és gyermekbántalmazás kategória.
Es mindezek női felmenői családtagok
Megoldásokat szeretnék
Ha latod szivatnak, tobbet ne latogasd meg oket. Semmilyen rokon nem fontos annyira, hogy emiatt neked szarabb legyen.
Ha feleseg/ferj is ezt csinalja, akkor ideje valtani. En elso ilyenre otthagynam, annak ellenere, hogy szeretem.
Házasságban alap az hogy a gyerek előtt nem mondunk ellent egymásnak es nem szorítunk egy gyereket 2 tűz közé, hanem ellenvéleményt majd megbeszélünk négyszemközt.
De családtagoknál nem alap ez.
Es ott veszekszünk a gyerek feje felett, a gyereknek lehordanak, ellenem hangolják stb
Nekem hasonló szituációm volt.
Kint voltunk a mamánál. A kocsi a napon állt az utcán. A gyerek pelenkában játszott az udvarban az árnyékban. Indulunk haza, mondom pillanat, csak ráadom a pólót. Erre a párom meg az anyja egyszerre, hogy minek? Fölösleges. A gyerek is rohant ki a kocsihoz. Én meg csak annyit mondtam, hogy ráadom mert én vagyok az anyja és így látom jónak. A gyerek megkapta a pólót és utána konstatálták, hogy a fekete gyerekülés "csöppet" felmelegedett. Azóta nekem nem szólnak be, hogy ezt minek vagy azt minek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!