Csak szerintem nem kéne gyereket vállalni ebben a sz4r világban?
18
Köszi
Sem hitelem
Sem csokom nincs
Ellenben saját hàzam 2 autóm igen.
Pedig nem a szüleim tették a popóm alá.
De persze, ha nagyon szeretnél eltarthatsz, ha van annyi bevételed egyàltalán😅🤣
On:
Szerintem ez bullshit.
Nem csak szerinted, de más életébe nem szólhatsz bele. Tehát a magad esetében eldöntheted, de idegen embernek, még rokonnak sem mondhatod ezt, mert semmi közöd az ő döntésükhöz. El sincs jogod ítélni őket azért, mert másként gondolkoznak, mint te.
Másfelől nekik sincs joguk elítélni téged azért, mert így gondolod. Olvasom itt a hibáztatásokat, hogy képmutatás ezt hangoztatni, meg csak a saját kényelem védelme stb. Na ehhez nekik sincs joguk. Mindenkinek a saját és a párja dolga, hogy akar vagy nem akar, más igazából bele sem láthat kívülről annyira, hogy tudja, vannak-e mélyebb okok.
Én úgy gondolkodom, hogy elképzelem, akarnék-e ebben a világban gyerek lenni. Bevallom, ingadozom a dologban, néha azt gondolom, igen, néha meg, hogy nem.
#8-as Nagy tévedés az állam bácsi által a fiatalok segge alá tolt ingyen lakás. Egy kiutalásra évtizedeket várni, valamennyi előnyt jelentett, ha legalább két gyerek volt. Bankhitel nem volt, OTP kölcsönt csak az kapott, aki építkezett, vagy öröklakást utaltak ki neki. A teljes foglalkoztatásról meg annyit, hogy a fizetés a béka segge alatt volt, aki tudott, másodállást vállalt vagy munkaidő után meg hétvégén fusizott. A legtöbb férfi szakadásig dolgozott, hogy normális otthont teremtsen a családjának. Aki úgy emlékszik erre az időszakra, mint valami aranykorra, és ezt közvetíti a fiataloknak, annak tudathasadása van.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!