Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Csak szerintem nem kéne...

Csak szerintem nem kéne gyereket vállalni ebben a sz4r világban?

Figyelt kérdés

2022. aug. 8. 01:03
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
22%

18

Köszi

Sem hitelem

Sem csokom nincs

Ellenben saját hàzam 2 autóm igen.

Pedig nem a szüleim tették a popóm alá.

De persze, ha nagyon szeretnél eltarthatsz, ha van annyi bevételed egyàltalán😅🤣

On:

Szerintem ez bullshit.

2022. aug. 8. 09:40
 22/33 anonim ***** válasza:
92%

Nem csak szerinted, de más életébe nem szólhatsz bele. Tehát a magad esetében eldöntheted, de idegen embernek, még rokonnak sem mondhatod ezt, mert semmi közöd az ő döntésükhöz. El sincs jogod ítélni őket azért, mert másként gondolkoznak, mint te.

Másfelől nekik sincs joguk elítélni téged azért, mert így gondolod. Olvasom itt a hibáztatásokat, hogy képmutatás ezt hangoztatni, meg csak a saját kényelem védelme stb. Na ehhez nekik sincs joguk. Mindenkinek a saját és a párja dolga, hogy akar vagy nem akar, más igazából bele sem láthat kívülről annyira, hogy tudja, vannak-e mélyebb okok.

Én úgy gondolkodom, hogy elképzelem, akarnék-e ebben a világban gyerek lenni. Bevallom, ingadozom a dologban, néha azt gondolom, igen, néha meg, hogy nem.

2022. aug. 8. 11:05
 23/33 anonim ***** válasza:
49%
19: garantálom hogy 5x annyit, mint te XDDD
2022. aug. 8. 11:46
 24/33 anonim ***** válasza:
97%
30-34 éve volt Csernobil, a Délszláv háború, a rendszerváltás. Sokan elvesztették a munkájukat, akár a teljes vagyonukat. Valaki ugyanúgy vett lakást, mint most. Önerővel, hitellel, szülői segítséggel, másnak az "ölébe csöppent". Az "áljólét" hirtelen összeomlott, az árak pofátlanul megugrottak, az emberek tömegesen elszegényedtek. Viszont kevésbé dübörgött a fogyasztói társadalom. A háztartási gépeket lehetett javítani, az emberek megbecsülték amilyük van. Ma kényelmesen élünk. Mindenkinek a hátsója alatt az autó, azzal megy a sarki boltig is. Kinyírtuk az üvegvisszaváltó rendszert, a papír csomagolásokat, nem jön a szódás, a tejes autó. Van mosógépünk, mikrónk, gyorskajánk, legtöbben még mindig megtudjuk fizetni az étel házhozszállítást alkalom adtán... Az ukránoknál háború van, a környezetünk rohamosan döglődik. A kormány sz*r, kb. ennyi. Mindenki döntse el maga, hogy vállal-e ebbe gyereket és szerinte melyik generációnak a könnyebb.
2022. aug. 8. 12:10
 25/33 anonim ***** válasza:
0%
23. Miből garantálod te suttyó? 😂😂 Azért mert megmondtad a gyakorin? Szólj, ha felnőttél takonyorrú, aztán pattogj!
2022. aug. 8. 12:22
 26/33 anonim ***** válasza:
68%
Jajjj 25ös, te feldobod a napom... XD
2022. aug. 8. 12:47
 27/33 anonim ***** válasza:
0%
26. Te is az enyémet 🤣🤣
2022. aug. 8. 12:53
 28/33 anonim ***** válasza:
92%
teljesen megértem, meg vannak is amúgy antinatalisták. én szeretnék majd több gyermeket is, viszont tudom hogy én őket a jég hátára fogom kb szülni.
2022. aug. 8. 16:22
 29/33 anonim ***** válasza:
63%

#8-as Nagy tévedés az állam bácsi által a fiatalok segge alá tolt ingyen lakás. Egy kiutalásra évtizedeket várni, valamennyi előnyt jelentett, ha legalább két gyerek volt. Bankhitel nem volt, OTP kölcsönt csak az kapott, aki építkezett, vagy öröklakást utaltak ki neki. A teljes foglalkoztatásról meg annyit, hogy a fizetés a béka segge alatt volt, aki tudott, másodállást vállalt vagy munkaidő után meg hétvégén fusizott. A legtöbb férfi szakadásig dolgozott, hogy normális otthont teremtsen a családjának. Aki úgy emlékszik erre az időszakra, mint valami aranykorra, és ezt közvetíti a fiataloknak, annak tudathasadása van.

N

2022. aug. 8. 18:05
 30/33 anonim ***** válasza:
*kellett várni
2022. aug. 8. 18:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!