Melyik szobába melyik gyereket tennéd?
A ház elosztása:
1. SZINT
Konyha, fürdőszoba, Szoba1 (12 nm)
- a konyhából nyílik a fürdőszoba és a fürdőszobán át (tudom, hulye megoldás) lehet eljutni a szobához
2. SZINT
Kis nappali (téli kert), kamra, Szoba2 (30 nm)
- a 2. Szoba tulajdonképpen egy raktár, 2 méteres belmagassággal.
3. SZINT
Nagy nappali, kis konyha, fürdő, wc, Szoba3 (20 nm)
- a nappalin át vezet az út a 3. Szobába
4. SZINT
Szoba4 20, és Szoba5 15 nm-esek, fürdôszoba
a Szoba5 lenne a miénk, de ha tudtok jobb ötletet, akkor benne vagyok.
Van egy 17 éves lány, egy 16 éves fiú (193 cm magas!), egy 14 éves lány és egy 13 éves fiú. Mindegyik külön szobát szeretne.
30 m2 a szülőké
Az égimeszelő a legnagyobb belmagasságúba, a másik srác
Többit meg boxolják ke
Szoba1: 16 éves fiúé
Szoba2: tiétek
Szoba3: 17 éves lányé
Szoba4-5: a két kicsi között elosztva.
Elmondom miért.
A nagy fiú és a nagy lány hamarosan bulizni fognak, nem akarnak majd senkit zavarni és így jó kis magáenéletük lehet. Amennyiben a fiú a háziasabb, akkor csere mert a kiskonyha szerintem tök jó lehetőség főzni gyakorolni.
A két kisebb elvan fent és nektek jut a legnagyobb szoba, igaz alacsony a belmagasság, de az legyen a legnagyobb baj.
Amúgy nagyon fura a házatok, olyannak képzelem el mint a 101 kiskutyában 😃
Én szülőként az első 12m3-es szobát választanám, mert földszint, közel a konyha és van saját fürdő, mellesleg én a nagyobb szobákat a gyerekeimnek adnám.
A második szoba 30m3, azt adnám a kisebbik fiamnak, mert ilyen időskorban még sok kütyü illetve játékuk van.
A harmadik és negyedik 20m3-es szoba menne a lányoknak.
Az ötödik szoba ami 15m3 az meg a nagyfiúnak, mert neki már nincs játéka, ő kis helyen is elfér, lényeg hogy elférjen egy számítógép, xbox meg tv a szobában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!