Mibe van joga beleszólni egy apának, és mibe nincs?
Azt tudjuk, hogy kötelességei vannak, minden gyerekkel kapcsolatos feladatot kutya kötelessége ellátni, hiszen egyenértékű szülő.
Viszont, a jogai nem terjednek ki mindenre, hiszen nincs joga beleszólni, hogy:
- A nő megtartja e a babát
- A szülés körülményeibe, tehát pl hogy az 5 vagy a 150 km-re levő kórházban szüljön e a nő
- A szoptatásba, nincs joga kérni, hogy egyszer-egyszer ő is megetethesse a gyereket üvegből lefejt anyatejjel, ha szoptatott a gyerek
- Itt gyakorin olvastam, hogy névválasztáskor a végső döntés az anyáé, hiszen ő tölt több időt a gyerekkel, ez ellen nem tehet semmit
-Ha az anyuka eldöntötte, hogy full egészségesen eteti a gyereket, akkor nincs joga egy kettesben töltött estén (apa és a gyerek) pizzát rendelni neki
Tudnátok még ilyen dolgokat felsorolni? Pl nálatok mihez nincs még joga az apukának? Beleszólhat abba, milyen ruha kerüljön a gyerekre, hogy melyik oviba járjon?
Hú, szerintem egy kicsit el vagy tévedve.
Amit felsoroltál, ha nem is 50-50 %-ban, de szerintem mindegyikbe van beleszólása.
Tudod, az a gyerek az övé is. Az ő vére van benne, a tied meg nincs, erről ennyit.
Jézusom, de buta vagy, kérdező, de itt vered a melled, hogy az apának kuss, mert te vagy a lényeg.
Köztudott, hogy a gyermekben nincs vér az anyából. Ha ennyire lövésed sincs a témáról, neked talán nem kéne szaporodni.
4
Nem sok mindent tudhatsz a szaporodásról
😂😂😂
Ritkán látni ilyen retardált kommentet, mint a tiéd.
Mi az, hogy a gyermekben nincs vér az anyából? :D
Amúgy azon kívül, hogy a nő megtartja-e a gyereket, hogyan szüli és hogy szoptatja, minden másba ugyanannyira van beleszólása az apának. Sőt az előzőekbe is, de ott a vegső döntés az anyáé kellene, hogy legyen.
Most ez egy xar provokàció arra, hogy szerinted a férfinak csak kötelessége van, de joga nincs?
Nem túl kreativ.
"Az ő vére van benne, a tied meg nincs, erről ennyit."
Fejtsd már ki kérlek, mire gondolsz.
Szerinte a spermium a te véredet tartalmazza, az anyától meg semmit nem örököl a gyerek? DNS-ről hallottál már? Meg úgy egyáltalán a genetikáról?
Az én gyerekem kiköpött én, az anyja. Hogy lehetséges ez?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!