Mertek autóval utazni gyerekkel?
Figyelt kérdés
Nem féltek a balesettől?
Hosszabb utakra gondolok elsősorban.
2022. júl. 29. 18:26
11/12 anonim válasza:
Igen, eleve miattuk tanultam meg vezetni, engem egyedül annyira nem zavar, ha vonattal, busszal kell menni és pl várni kell (jó, én se élvezem, de ki lehet bírni), gyerekkel viszont eleve több idő így közlekedni, és nyafognak, látványosan szenvednek, ha várni kell, hamarabb elfáradtak, hazafelé már tiszta ideg mindenki.
Mondjuk kimondottan hosszú úton még nem voltunk (friss jogsi, fél éves), de szomszédos városokba simán. Idén nyáron lesz velük egy utam a Balatonra, az kb 150 km innen, az autózástól nem igazán félek, csak attól, hogy a kicsi ne legyen rosszul Oroszlónál, mert ő sajnos még hajlamos rá, és ott sok a domb, én gyerekként imádtam, neki lehet, hogy az kemény menet lesz.
12/12 anonim válasza:
Én tegnap ültem be először autóba a 8 hetes babával (egyedül, párommal mentünk már párszor). Hát én amilyen laza voltam 10 évig a vezetésben most annyira féltem :D pedig csak 5 perc távra mentünk… idővel biztos - remélem - ugyan olyan lesz mint azelőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!