Még nem szobatiszta gyereketek miben van a medencében, strandon?
Figyelt kérdés
2022. júl. 29. 15:56
2/13 anonim válasza:
Saját medencénkben pelus nélkül, mert kakilni már nem kakil be random, strandon pedig úszópelus és kis úszónadrág, vagy úszódressz.
3/13 anonim válasza:
Nem vittük addig strandra amíg nem volt az, itthon meg úszópelenka volt rajta
6/13 anonim válasza:
Mosható úszópelenkában. Kakira jobban zár, a pisit pedig az eldobható is átengedi. Tesztelve.
A mosható kényelmesebb, szebb és praktikusabb.
8/13 anonim válasza:
Úszópelus, és rajta fürdőbugyi/ gatya vagy fürdőruha
9/13 anonim válasza:
Úszópelenkában. Van mosható és eldobható is, 6 hónapos kora óta rendszeresen jár babauszasra, még sosem kakilt a vízbe. Úgy kb. 1,5 éves kora óta már szerintem nem is pisil bele, mert mindig csak akkor pisil mikor leveszem róla, de akkor rögtön. Így már van neki fürdőruhája is, szabad vízben azt adtam rá idén, akkor is csak kint pisilt mikor levettem. Medencében még azért az úszó pelenkát, bár nem gondolom hogy baleset lenne, de így biztosabb.
10/13 anonim válasza:
Mosható zsebes pelenka. Szerintem szobatisztulás után is tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!