Mit gondoltok a Norina, Doren, Nikolett nevekről?
Hű de fel tetszett dühödni,csak nem tapostam valami érzékenybe?:DDD Elnézést,nem tudhattam!:DDD
Egyébként mélyen tévedsz,egyik gyerekem se Csenge.Magyar nevük van,olyan,amit -az eddigiek alapján-nem feltételezek rólad,hogy ismernél.:)És bizony,ilyen nagy magyar vagyok,aki nem divatból választott ilyen nevet-amit nem mostanában tettem,mivel a legnagyobb gyerekem már 8 éves-.
A kedves kérdezőt pedig senki nem bántotta,kérdezett,és kapott válaszokat,ilyent is,olyant is.Aki nem bírja elviselni mások-az övétől esetleg különböző-gondolatait,az ne kezdjen úgy egy kérdést,hogy "Mit gondoltok...".;))
Drágám,fel ne robbanj.Én nem szóltam le senkit,mindössze jeleztem,h illene tudni,h LÉTEZNEK magyar nevek,nem azt,h ismerd az összeset.:)De úgy látom ez nagyon érzékeny terület számodra,nem is bolygatom.:DD Egyébként azt sem mondtam,h több a magyar eredetű,mint a többi,csak annyit,azokból is bőven lehet válogatni.
És valóban nem attól leszek magyar,h magyar nevem van,ezt sem mondtam,de lehet rá büszke,és ezt kifejezhetem azzal,h a gyerekemnek magyar nevet adok,olyant ami csak nálunk létezik.De ezt természetesen nem várom el,h megértsd.
Miből gondolod,h "csak pislogok" az itt felsorolt nevektől?Mert nem tetszenek?Attól még ismerhetem őket,de persze ezt sem kell megértened,h valaki olyan dologról alkot véleményt,amit ismer.
Apró kiigazítás:az Osztrák-Magyar Monarchiában a német ÉS a magyar volt a hivatalos nyelv.Bár nem tudom ez miben kapcsolódik a nevekhez.
Kedves kérdező,nagyon szép neved van.
szerintem is sokkal szebbek a különleges nevek és az oviban/iskolában sem lesz minden második gyerek egyforma nevű
nekem tetszik még a: Nelly,Dalma,Ariana
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!