Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogyha nem tudom...

Mit tegyek, hogyha nem tudom összeszedni magam szülés után?

Figyelt kérdés

Tervezett baba, mindketten akartuk a gyereket.

A terhességem alatt sokat sírtam, nagyon elpuhultam érzelmileg, azt mondták a hormonok miatt van, szülés után majd elmúlik.

Most nem múlt el. 9 hete született a babám, és sokat sírok. Van, hogy van oka (kimerültség, fáradtság, sír a baba és nem tudom megmyugtatni), de van, hogy csak ülök és potyognak a könnyeim.

A férjemnek már a kórházban mondtam és le is írtam messengeren, hogy mit várok tőle: vegye ki a részét a gyereknevelésből tisztességesen, a házimunkából, dicsérjen, csak úgy mondjon nekem szépeket, a szokásosnál is többet ölelgessen, puszilgasson, bújjon oda hozzám.

Ezt meg is tette, de nekem ez nem tetszett, mert olyan robotszerűen csinálta, és sokszor rá kellett szóljak, hogy adjon puszit. Amikor ölelt, akkor nem ölelt szorosan magához, amikor mondtam neki, hogy bújjon oda hozzám, csak a karját tette rám. Előtte nem így volt. Hajlamos vagyok túlságosan túlgondolni dolgokat (ez is szülés-terhesség óta van)

Tegnap összevesztünk, mert megint sírtam. Rám kiabált, hogy szedjem össze magam. De nem tudom összeszedni magam. Ha sírnom kell, akkor nem tudom visszatartani egyáltalán. Mit tegyek?

2022. júl. 28. 11:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
77%

Azért az is durva, hogy milyen elvárásaid vannak. És szerencsétlen ember meg is csinálja és azért teremted le, mert robot üzemmódban csinálja. Hat ha ezeket elvárom, akkor ne várd h majd szívvel csinálja!

Sürgősen keress szakembert mert az ember be fog sokkallani aztán pelenkazhatsz egyedül!

2022. júl. 28. 13:57
 12/14 anonim ***** válasza:
43%
Több, mint 2hónapja tart ez az állapot, gondolom a terhesség is hasonlóan telt el… Nyakamat rá, hogyha apuka még nem is nézett félre ténylegesen, a jelölt már megvan rá.
2022. júl. 28. 14:03
 13/14 anonim ***** válasza:
50%

És te hányszor oleled, puszilod, csokolod a ferjed "csak ugy"? Mert elvarni, sőt utasitani elég gáz.. Főleg, ha te semmit nem teszel. Nem vagy kedves, pozitív, szeretetteljes. Ilyen embert senki se akar olelgetni..

9 hét eltelt, lehetne már igenyed szexre is.. Tudod, az is a szerelem része. Nem behatolásra gondolok nyilvan.

Elég gáz amit elvarsz, úgy, hogy kb elviselhetetlenül viselkedsz.

2022. júl. 28. 14:33
 14/14 anonim ***** válasza:
96%
“leírtam messengeren amit várok tőle” részig olvastam. 😂😂😂 anyukám, te aztán el vagy tévedve.
2022. júl. 28. 15:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!