Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Titeket is megérintenek a...

Titeket is megérintenek a gyerekhalálról szóló hírek?

Figyelt kérdés

Sok ilyen van sajnos... múltkor a lányok, akiket az apjuk ölt meg a kötelező láthatáson. Most a 11 éves kisfiú aki a Dunába fulladt.

Mindig megsiratom őket, engem nagyon érzékenyen érintenek ezek a típusú hírek...

Mindig az ugrik be, hogy beleőrülnék, ha a gyerekeimmel történne valami.

Ma is ahogy olvastam ezt a legfrissebbet, azonnal elpárolgott a haragom a gyerek rosszalkodása miatt és csak hálás vagyok, hogy itt van épen és egészségesen

2022. júl. 27. 08:54
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
97%
Én is rosszul érzem ilyenkor magam. Sajnálom a szülőket nagyon, elképzelni sem lehet ezt a bánatot. Én úgy próbálom felfogni ezt a rengeteg balesetet mint intő jelet, hogy jobban figyeljek a strandon a lányomra, vagy a zebránál igenis szorítsam a kezét. Hogy többször elmondjam neki idegenekkel nem állunk szóba.
2022. júl. 27. 11:50
 12/20 anonim ***** válasza:
96%
Felzaklatnak az ilyen hírek, épp ezért (is) igyekszem távoltartani magam tőlük. Pont az a céljuk ezeknek a híreknek, hogy minél rosszabbul érezd magad. Ömlik ránk mindenhonnan az iszonyat, hogy kellőképpen magasan legyen tartva a stresszhormonok szintje.
2022. júl. 27. 12:19
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Random gyereké nem.

De pl mikor a volt munkatársam fél éves SMA-s gyereke halt meg az igen, vagy amikor az ovis rokon fiú csoporttársát és anyát megkötözte az apja és megfojtotta.

2022. júl. 27. 12:48
 14/20 anonim ***** válasza:
95%

Igen, mióta én is anya vagyok, nagyon megérintenek ezek a halálesetek és a gyomrom is jobban összeszorul, mikor gyerekmentőt vagy koraszülött mentőt látok. Én világ éltetemben szerettem a horrorfilmeket, könyveket, de mióta a gyerekeink megszülettek, nem szeretem azokat, amikben gyerek is érintett.

Én nem csak a gyerekekkel vagyok így, hanem pl demens betegekkel is. Mióta a családban több számomra fontos ember is demens lett és napi szinten nézhettem végig a küzdelmüket, leépülésüket, sokkal jobban megérintenek a demenciával élőkkel kapcsolatos hírek is.

2022. júl. 27. 13:20
 15/20 A kérdező kommentje:
Most olvastam, hogy teljesen felügyelet nélkül voltak a gyerekek... nincsenek szavak...
2022. júl. 27. 13:27
 16/20 anonim ***** válasza:
74%
Én ha nagyon belegondolnék akkor sírnék és kikészülnék. Nem vagyok érzéketlen, nyilván sajnálom őket de direkt nem gondolok bele túlságosan. Nem bírnám. Szerintem a dokik is így vannak egyébként.. ezért lesznek egy idő utána tapintatlanok ,rosszabb esetben bunkók. Nem hibáztatom őket.
2022. júl. 27. 14:15
 17/20 anonim ***** válasza:
94%
Engem is megerint. A negy eves ovis kislan,aki a kocsiban hogutat kapott. Attol napokig kivoltam es azzal almodtam...
2022. júl. 27. 14:36
 18/20 anonim ***** válasza:
91%
Nem sírok miatta, de érzékenyen érint, ha meghal egy gyerek, igen.
2022. júl. 27. 14:44
 19/20 anonim ***** válasza:
46%
Nem igazán, de felnőtteké se nagyon. Az állatokkal kapcsolatos rossz hírek jobban megviselnek. Ez van, nem tehetek róla.
2022. júl. 27. 15:25
 20/20 anonim ***** válasza:
Engem rettentoen megviselnek. Sirni tudnek ilyenkor es szorongok hogy az en gyerekemmel me tortenjen ilyesmi
2022. aug. 9. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!