Mi lesz ma nálatok az ebéd? 2 év körüli gyerkőcök anyukáit kérdem, kifogytam az ötletekböl?
Figyelt kérdés
Köszönöm!:)2022. júl. 26. 08:45
11/19 anonim válasza:
Nálunk ma a tegnapi felesborsó leves, és spagetti.
3 gyerek 7,5 - 4,5 - 1,5 évesek. Az első a legfinnyásabb, a középső átlagos, a harmadik meg mindenevő kis zabagép.
12/19 anonim válasza:
Rakott krumpli volt ma, tegnap pedig lecsós tarja tarhonyával.
13/19 anonim válasza:
Lecsó kuszkusszal (neki), nekem zsemlével :D
14/19 anonim válasza:
Ha kell még ötlet holnapra is, nálunk tonhalas tészta az ebéd ma.
15/19 anonim válasza:
Én csak levest főzök, mióta egyedül maradtunk, mert a kisfiam semmit az égadta világon nem eszik meg. Csak a zöldségleves, üres tészta, üres zsemle, kifli, kenyér, néha pár szelet szalámi vagy sajt. Magamnak meg nem főzőcskézek, én eszem szendvicset. Hétvégén van csak húsleves meg valami második.
16/19 anonim válasza:
Nálunk ma sült csirke volt rizzsel és savanyúsággal.
17/19 anonim válasza:
Nálunk megyleves meg túrós csusza volt ma.
18/19 A kérdező kommentje:
Nem is számítottam ennyi szuper válaszra, nagyon szépen köszönöm!!! Lesz miből válogassak :)
Mindenkinek ment a zöld!
2022. júl. 26. 17:39
19/19 anonim válasza:
A mai ebéd zöldbab leves, palacsinta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!