Mi lesz ma nálatok az ebéd? 2 év körüli gyerkőcök anyukáit kérdem, kifogytam az ötletekböl?
Figyelt kérdés
Köszönöm!:)2022. júl. 26. 08:45
1/19 anonim válasza:
Csicseriborsópörkölt. Tök mindegy mit főzök, úgysem eszi meg, szerintem csak tésztát fog enni belőle :D
2/19 anonim válasza:
Paradicsomos húsgombóc főtt krumplival :)
3/19 anonim válasza:
Falafel, rizs és sok zöldség, fokhagymás tzazikiszósszal
5/19 anonim válasza:
Töltött csirkecomb volt,előtte gulyásleves,tagnap bolognait csinaltam,de csak üresen a têsztát ette.A főzelékeket nem eszi meg.Levest levessel enne mostanában,meg a rántotthusit.Van egy csomó főzős csoport facén,ott szoktam ötleteket meríteni,mert már én sem tudom sokszor mit főzzek.
7/19 anonim válasza:
Spenót főzelék tükörtojással és főtt burgonya szeletekkel. Illetve fasírt a főtt burgonya mellé, mert a spenót lutri. Néha megeszi, néha nem. 🤷🏻♀️
8/19 anonim válasza:
Párolt zöldség, tészta, virsli lesz neki, nem eszik amióta meleg van, csak gyümölcsöt. Azért megpróbálom, ezek van amikor bejönnek. Nekem maradék lecsó, meg a tegnapi dino falatkája rizzsel amiből szintén nem evett.
9/19 anonim válasza:
Édes borsó leves, olajos kifli.
A levesen meg a gyümölcsökön kìvül ebben a nagy melegben nem igazàn eszik meg màst,esetleg 2-3 falatot a màsodikból.
10/19 anonim válasza:
Paradicsomleves betűtészta. Ennyi. De ezt még a válogatós fiam is megeszi. Este meg még főzök vmit ha megjön a párom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!