Melyik nevet választanátok a Jónás vezetéknévhez?
Figyelt kérdés
2022. júl. 22. 15:18
12/21 anonim válasza:
Sok ez a rengeteg név egymás után, szerintem nem kellene erőltetni hogy dupla neve legyen egy amúgy is anyakönyvvezhető név után.
Jónás Dánielt választanám.
13/21 anonim válasza:
A Martin Mártont semmiféleképp ne, ez a kettő ugyanaz a név. Kb mintha a gyereked Lóránt Lórándnak hívnád.
15/21 anonim válasza:
Valahogy ezek nem az igaziak, pedig van Jónás vezetéknevű ismerősöm, több gyereke is van, azt gondoltam, ehhez minden név illik, de ezek valahogy mégsem, az utónevek nem passzolnak egymáshoz.
17/21 anonim válasza:
Martin és Márton jók csak nem együtt.
18/21 anonim válasza:
Jónás Martin jól hangzik, de a Mártonnal együtt sok. Ha ezeket a neveket nézzük és mindenképp kettő keresztnévben gondolkodunk akkor nekem a Jónás Martin Jonatán tetszik.
19/21 anonim válasza:
A Martin nekem is tetszik,csak szerintem sem a Mártonnal kombinálva,egyben nagyon furcsa.Egy másik névvel még jó lehet,ha mindenképp két nevet akartok adni.
20/21 anonim válasza:
Reflexből a Márton Martinra nyomtam, mert az a két név viszonylag tetszik. De aztán rájöttem, hogy így együtt azért nagyon gáz lenne. Ez gyakorlatilag ugyanaz a név, csak magyar meg nemzetközi változatban. Kb mintha Tamás Thomas-nak, vagy Àdàm Adam-nek nevezdnéd el. Röhejes.
Így marad a Kevin Dániel, ott legalább a Dániel szép. De amúgy mindegyik kombináció elég rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!