Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem tudom ,hogy elmenjünk e...

Nem tudom ,hogy elmenjünk e vagy sem? Többi lent.

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Nem voltunk még ilyen helyzetben. Mióta a legnagyobb gyerekünk megszületett ,lassan 8 éve, a férjemmel nem voltunk sehol 1 éjszakát sem kettesben.( Nászúton sem voltunk )

Most úgy döntöttünk ,hogy 1 éjszakát máshol ,egy szép hotelben töltenènk, romantikázás, éjszakai kis séta gyerekek nélkül. Ránk is férne ,a házasságunkra.

Le is foglaltuk ,holnap jönne a babysitter. Igen ám. De mit ad a drága Murphy?

Mind a ketten taknyosak lettek 😟😏

Pont most.. És most mind ketten hezitálunk ,hogy mi legyen. Az egy nap úgy nézne ki, hogy délután 2 felé mennénk el ,és másnap olyan dèl,egy óra felé érkeznènk.

Nem mennénk messze , 29 km ( egy fél órás út)

Ti elmennétek? Nagyon jót tenne már egy pici kikapcs. De közben meg borzasztóan lelkiismeret furdalásom van ,amiért itt hagynám őket taknyosan a babysitternek. Nincs egyéb probléma egyébként..

Köszönöm ha elolvastad.

2022. júl. 17. 19:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Fél óra távolságra szerintem simán mehettek, ha csak annyi a baj, hogy taknyosak. Elég nagyok már. Ha meg bármi van, nyilván munkahelyről sem teremnétek gyorsabban náluk, szóval mivel gondolom, munkába jártok, lelkifurdalás nélkül megengedhettek magatoknak ennyi kis énidőt.
2022. júl. 18. 11:58
 12/15 anonim ***** válasza:
Azért szóljatok a baby sitternek, hogy taknyosak, vállalja-e így is. Nekem pl idős szüleim vannak, én a baby sitter helyében nem vállalnám. De lehet, hogy a tiétek igen. De úgy korrekt, hogy tudjon róla.
2022. júl. 19. 16:02
 13/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Természetesen jeleztük ,és le is mondtuk. Nem mentünk el. A lelkiismeretem nem engedett el.

Ráadásul aznap mikor mentünk volna ( tegnap ) a kislányom már köhögött is reggel amikor felkelt.

Majd legközelebb elmegyünk. ☺️

2022. júl. 19. 16:38
 14/15 anonim ***** válasza:
50%
Biztos vagyok benne, hogy legközelebb is találtok kifogást majd.
2022. júl. 20. 11:13
 15/15 A kérdező kommentje:
14es , egész biztos 😅
2022. júl. 20. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!