Hogyan vegyem rá, hogy elmenjünk végre orvoshoz? Bővebben lent.
Pecsételés jelentkezhet ovulációkor. Normális.
De miért nem hívod a nőgyógyászodat és kérdezed meg?
Minek kell orvos? Az is normális lenne, ha össze-vissza menstruál évekig, akár fél év kihagyásokkal.
Remélem trollkodsz!
Ilyen problémával feleslegesen vinnéd orvoshoz. Van, aki felnőtt nőként is vérzik peteéréskor, illetve még csak 2 éve menstruál.
Rendszeres is. Túlreagálod.
Én elvittem magammal a 11 évest a nőgyógyászomhoz, persze nem vizsgálták meg, ezt így is beszéltük meg előre a rendelőben meg a lánnyal is, csak hogy legyen ott, nézze meg milyen egy rendelő, hogy zajlik egy vizsgálat. Az enyémet nagyon érdekelte, nyitott és kíváncsi volt, megbeszéltük utána hogy ha valami furát tapasztal akkor őt is hasonlóképpen vizsgálják meg (csak más és máshol), ha meg nem,akkor mielőtt szeretne majd szexelni, érdemes elmennie, szólnia se muszáj róla ha nem akar. Persze kijelentette hogy ő aztán soha nem fog szexelni, fúúúj :D
Szóval esetleg ha te jó helyre jársz, nem tud elkísérni téged legközelebb,hogy lássa hogy ez nem vészes? Itt a köztes vérzés szerintem se aggasztó, persze telefonon kérdezz rá nyugodtan a nőgyógyászodnál, de ha a lányod fél a nőgyógyásztól, az később, évek múlva még komoly bajokhoz vezethet, ha nem lesz hajlandó elmenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!