Elmenjünk vagy ne menjünk?
4éves fiam szülinapi meghívást kapott egy olyan kisfiútól, akivel egy éve csak külön német órára jár- heti 1 alkalom. Nem mondanám, hogy barátok- sőt- sajna az én kisfiam nem is nagyon szereti ezt a kissrácot. 5éves a srác, és iszonyú dagi és magas is, szóval nagy darab, az én fiam meg elég pici, ezért nemigen kedveli, mert tart is tőle. Mondtam neki, hogy a Kornél meghívta a szülinapjára, de szabadkozik, hogy nem akar menni. Nem tudom mit csináljak? Nem akarok bunkó lenni, mert már előre érdeklődtek, hogy biztos ráérünk-e azon a hétvégén??- de nem akarom odavinni a fiamat úgy sem, hogy majd folyamatosan csak haza akar menni, vagy nem érzi jól magát. A Kornélon kívül mást nem is fog ismerni, mert a többi gyerek az ovistársa lesz. Találjak ki valamit, hogy valami közbejött, vagy szombat reggel szóljak oda, hogy lebetegedett... Nem szeretem az ilyen kavarást, nem tudom mit csináljak?? :)
Ti mit tennétek?
Én lemondanám. Bocs, de elutazunk a nagyszülőkhöz, mert régen látták a gyereket (vagy valami rokonhoz).
Én betegséggel nem jönnék elő, mert babonás vagyok, még a végén tényleg beteg lenne.
Kb 2-3 nappal előtte szólj.
Köszi a válaszokat, és mindenkinek ment a zöld pacsi- de látom már vannak akik nagyon le vannak pontozva- ne haragudjatok- tényleg nem én voltam!!
Én is sokat gondolkodtam most délután- és én is afelé hajlok- hogy egy kis kegyes hazugság bele fog férni, és nem fogunk elmenni. Ismerem a fiamat- egyedül végképp nem maradna ott- és nekem sem sok kedvem van ott ülni idegen gyerekek és felnőttek között.... De nem ez az elsődleges, mert ha nagyon menni akarna, akkor természetesen szivesen elmennék vele.
Egyébként a 2éves kisöccsét nem tudnám hova rakni arra az időre, de őt meg végképp nem akarom elvinni oda, így majd a kicsire fogjuk a dolgot... :))
Köszönöm hogy írtatok, most kicsit megerősítettek, hogy ennyi még belefér!!! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!