Bipolaris vagyok, egyszer azt erzem hogy azonnal teherbe akarok esni a paromtol aztan azt hogy evek mulva. Melyik erzesemre hallgassak?
Lelkileg sokszor nem vagyok jol, es felek hogy hogyan hatna ram a terhesseg es az utana valo nem alvas, stb.
De mindennel jobban vagyom babara hogy egy csalad lehessunk apa anya kisbaba...
Neha azt erzem azonnal teherbe akarok esni, aztan azt hogy lehet hogy soha nem akarok.
Parom szeretne ha jonne es ot zavarna ha evek mulva sem lenne baba
Nem tudom melyik erzesemre hallgassak.
9
Nem hülye itt senki. De egy alapból labilis emberre ha pl.rájön egy szülés utáni depresszió pluszban,kialvatlanság, szorongás, elfelejtődik a gyógyszer ezek miatt és kész a baj. De nyilván nem én döntöm el,vállal-e. Én nem tenném.
Jelen helyzetedben eszedbe ne jusson!Majd,ha lesz hosszabb távon stabilitásod és folyamatos orvosi kontrollod,akkor azt mondják a dokik,hogy lehet...Én is ebben szenvedek,de szigorú vagyok magamhoz és inkább soha nem vállalok gyereket,nem szeretném a sajátomon kívül még legalább 2 ember életét potenciálisan tönkretenni.
Édesanyám is bipoláris,tehát pontosan tudom,hogy milyen így felnőni,hát....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!