Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem vitte túlzásba az anyuka?

Nem vitte túlzásba az anyuka?

Figyelt kérdés
A játszótéren voltam a húgommal (5 éves). Volt egy kb ugyanakkora fiú, meghúzgálta a haját. Nem tépte, de igenis nem finoman vagy játékosan húzgálta, sírva is fakadt. A fiú nevetett a hajhúzáson. Én odamentem, hogy ilyet nem szép dolog csinálni, közben nyugtatgattam a húgomat. Hirtelen előtűnt a fiú anyukája, lehajolt hozzá, majd beletúrt a hajába és meghúzta, mire a fiú is sírva fakadt. Nem mondom, hogy tépte, de annál erősebben tette, mint amit a gyerek a húgomnak adott. Teljesen nyugodtan, az anyuka a már-már hisztisen síró fiának azt mondta, "Lám-lám, neked is fáj, és nem nevetsz rajta. Akkor te miért csináltad a kislánnyal és miért nevettél rajta?" A fiú, miután nyugodtabb lett, mormolt elnézést a húgomnak, majd mindketten mentünk a magunk dolgára. Értem én, hogy nem volt szép, de ez nem volt túlzás? Tőlem értem, miért nem érdekelte, amit mondok, de az anyjától egy erélyesebb rászólás nem lett volna elég?
2022. júl. 13. 18:00
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Remélem nektek nem lesz gyereketek soha. XD
2022. júl. 16. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!