Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kicsi gyerekekkel sátrazás?

Kicsi gyerekekkel sátrazás?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Hétvégén mennénk nyaralni. Sajnos olyan drága ott a szoba hogy úgy gondoltuk sátrazunk. Van egy 10 hónapos kisfiam és 4 éves kislányom. Nem tudom jó ötlet-e ilyen kicsi gyerekekkel sátrazni?!
2022. júl. 12. 18:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
88%
Nincs olyan lehetőség kempingben, hogy bérelhető bungaló vagy lakókocsi, az mégis kényelmesebb? A 10 hónapos miatt.
2022. júl. 13. 09:07
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Velem voltak ennyi idős koromban satrazni a szüleim, igaz, ez a nyolcvanas években volt 😀 Én a sajatjaimmal nem, de nekünk nagyon sokáig autónk sem volt, busszal/vonattal nem vállaltam volna be sátrazást, mert extrán sok cuccot kell cipelni. Most már mennék családostul, de most meg már nagyobbak a gyerekeim sokkal.

Nagyon lutri, hogy nektek bejön-e majd. Ha alapvetően rugalmasak vagytok, még jó is lehet, csak ne legyen rossz az idő, mert akkor nagyon cumi lesz a dolog. Én sokat sátraztam gyerekként és fiatal felnőttként, hát elég kényelmetlen az alvás, ha meleg van, a sátorban is baromi meleg van, de ha éjjel lehűl, akkor a sátorban is rohadt hideg van. Nem tudom, a kemping mennyire felszerelt, de a fürdés, fürdetés is nehéz lehet, egész más, mint otthon. Mondjuk ha olyan babátok van, mint a kisebbik fiam, az mázli, neki tök mindegy lett volna, őt sose zavarta, ha borult a napirend, vagy ha valami másként volt, mint ahogy megszokta, vele lehetett volna ilyeneket csinálni simán kiskorában. A nagyobbikam viszont ennyire azért nem volt rugalmas, nála lehet, hogy lettek volna gondok.

2022. júl. 13. 10:03
 13/20 anonim ***** válasza:
62%
Olyan 2 de inkább 3 éves kor alatt nem normális, nekik még nem izgalmas, csak kényelmetlen.
2022. júl. 13. 10:25
 14/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményeket! Kipróbáljuk hátha bejön, ha mégse akkor kicsit várunk még a sátrazással.
2022. júl. 13. 11:23
 15/20 anonim ***** válasza:
16%
Te most komolyan egy 10 honapossal és egy 4 evessel akarod kipróbálás életedben először a satrazast?????
2022. júl. 13. 15:46
 16/20 A kérdező kommentje:
Már próbáltam a sátrazást és nagyon szeretem. Többször is voltunk, csak gyerekekkel még nem próbáltuk. Nem tudom miért ellenzitek ennyire, semmi rossz nincs abban ha a gyerekemet ebbe szeretném beleszoktatni. Persze ha nem tetszik nekik nem erőltetem, de egyszer ki kell próbálni.
2022. júl. 13. 17:40
 17/20 anonim ***** válasza:
77%
9es vagyok. Az éjszakai hőmérsékletet figyeljétek. Legalább 15-20Cfok legyen.
2022. júl. 13. 17:48
 18/20 A kérdező kommentje:
Jelentem jól sikerült !!
2022. júl. 17. 14:31
 19/20 anonim ***** válasza:
9es 17es vagyok. Örülök neki! Az biztos, hogy a sátrazás egy élmény :).
2022. júl. 29. 04:18
 20/20 A kérdező kommentje:
Igen, az biztos. Nagyon tetszett mindenkinek!!
2022. aug. 3. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!